5 σωτήρια beauty tips για μαμάδες που έχουν να κοιμηθούν μέρες!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Fri, 27/12/2019 - 16:51
0 Comments

Είναι γεγονός: Αν είστε νέα μαμά, θα αποχωριστείτε για λίγο καιρό - μπορεί και για πολύ!- τον αγαπημένο σας ύπνο. Μέρες που είναι όμως, σίγουρα θα βγείτε έξω, θα συναναστραφείτε κόσμο, θα διασκεδάσετε και δεν θέλετε να έχετε κουρασμένη όψη. Ψυχραιμία! Με 5 απλά tips μπορείτε να είστε λαμπερή, χωρίς να φαίνεται ότι έχετε προσπαθήσει πολύ ούτε φυσικά ότι το βράδυ ξαγρυπνήσατε λέγοντας από μέσα σας ξανά και ξανά πως "κλάμα είναι θα περάσει"!

boom συμβουλές ομορφιάς για μαμάδες

1) Ρουζ παντού!

Φυσικά και δεν έχετε χρόνο να βαφτείτε όπως θα θέλατε, ειδικά τώρα με το μωρό. Με λίγο ρουζ όμως στα μάγουλα αλλά και στη μύτη σας θα δώσετε ζωή στο κομμένο από την αϋπνία πρόσωπό σας.

BOOM Tip: Επιλέξτε καλύτερα εκείνο που είναι σε μορφή στικ και έχει πιο κρεμώδη υφή και απλώστε το εκτός από τα μάγουλά σας, στα βλέφαρά σας ώστε να φαίνεται ότι φοράτε σκιά και στα χείλη σας αν δεν έχετε κάποιο lip balm.

boom συμβουλές ομορφιάς για μαμάδες

2) Concealer, my friend!

Είναι μικρό αλλά θαυματουργό! Το concealer θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος αφού θα διώξει μακριά τους μαύρους κύκλους ενώ θα καλύψει τις ανεπιθύμητες ατέλειες.

BOOM Tip: Επιλέξτε concealer σε υγρή μορφή και όχι σε μορφή στικ, ενώ δοκιμάστε να το απλώσετε με τα χέρια σας για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

boom συμβουλές ομορφιάς για μαμάδες

3) Good hair day, NOT!

Το να λούσετε τα μαλλιά σας μερικές φορές μοιάζει ακατόρθωτο αφού ο ελεύθερός σας χρόνος είναι ανύπαρκτος. Ένα dry shampoo θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, δίνοντας boost στο χτένισμά σας, ενώ θα διώξει τη λιπαρότητα. 

boom συμβουλές ομορφιάς για μαμάδες

4) Spray it!

Το σπρέι αναζωογόνησης είτε στην αρχή της ημέρας ή κατά τη διάρκεια αυτής θα "ξυπνήσει" το κουρασμένο δέρμα σας, χαρίζοντάς του ενυδάτωση και αποβάλλοντας τη θαμπή όψη. Θα είναι σαν να κάνετε ένα restart, με το πάτημα, κυριολεκτικά, ενός κουμπιού!

boom συμβουλές ομορφιάς για μαμάδες

5) Mascara on!

Μία στρώση είναι αρκετή. Η μάσκαρα θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των μεγαλύτερων ματιών και του βάθους, χαρίζοντάς βλέμμα ξεκούραστο και παράλληλα "ξύπνιο".

boom συμβουλές ομορφιάς για μαμάδες

 

Sometimes, you have to be the Beauty and the Beast! #momlife