Ρουτίνα ομορφιάς για "έγκλειστες" μαμάδες. Επιτέλους θα κάνεις εκείνη τη μάσκα των 10 λεπτών!

Μυρτώ Κάζη
Thu, 19/03/2020 - 17:11
0 Comments

Η καραντίνα καλά κρατεί και αφού κατάφερα να κουρέψω τον Οδυσσέα με τεράστια επιτυχία, να φτιάξω τις ντουλάπες, να διαβάσω το νέο βιβλίο του Fitzek, να έχω επιτέλους ποιοτικό χρόνο με τα μπιθάκια και τον Τάσο, κατάφερα να ξεκλέψω λίγα λεπτά για τον εαυτό μου! Και αφού κάτω από φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω, αποφάσισα να μου χαρίσω λίγες στιγμές χαλάρωσης και ομορφιάς, τώρα που ο χρόνος στο σπίτι είναι απεριόριστος – και με την προϋπόθεση ότι τα μπιθάκια κοιμούνται!

 

Τι λέτε, ξεκινάμε μαζί;

Πρώτο βήμα: Σιγουρεύομαι ότι όλα είναι στη θέση τους, καμία βόλτα από μπιθάκι δεν παρατηρείται στον διάδρομο και βάζω σιγανή μουσική, για να μπω στο mood. Αφού καθαρίσω το πρόσωπο μου, χρησιμοποιώντας το νερό micellaire της Lierac που είναι απίστευτα δροσερό (δεν έχω μακιγιάζ να αφαιρέσει γιατί έχω να βαφτώ 7 ημέρες, όμως καθαρίζει το δέρμα μου από τους ρύπους), συνεχίζω με το αναζωογονητικό ενυδατικό mist Hydragenist που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και επαναπύκνωση της επιδερμίδας. Το συγκεκριμένο βήμα είναι προαιρετικό – προσωπικά λατρεύω το άρωμα από νότες τριαντάφυλλου και πραγματικά έχω δει διαφορά στο δέρμα μου.

Δεύτερο βήμα: Δεν το περίμενα ότι η στιγμή αυτή θα έφτανε, αλλά είναι πραγματικότητα! Θα κάνω επιτέλους τη μάσκα SOS ενυδάτωσης και οξυγόνωσης της σειράς Hydragenist και θα την αφήσω 10 ολόκληρα λεπτά. Το πρόσωπο αμέσως αποκτά φρεσκάδα και μοιάζει πιο ξεκούραστο. Την αφαιρώ με ένα βαμβάκι και κοιτάζω το αποτέλεσμα στον καθρέφτη. Τα παραπάνω λεπτά έκαναν όντως τη διαφορά! Σκέφτομαι «του χρόνου πάλι»! Βασισμένη στην αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών, η μάσκα SOS περιέχει συγκέντρωση συμπλόκου Hydra O2 και είναι εμπλουτισμένη με έλαιο από άνθη καμέλιας για εντατική ενυδάτωση και οξυγόνωση της επιδερμίδας. 

Τρίτο βήμα: Απλώνω με κινήσεις προς τα επάνω –  ποτέ προς τα κάτω-  τον ορό Hydragenist οξυγόνωσης και booster ενυδάτωσης, που πραγματικά λειτουργεί ως μια ένεση δροσιάς και αναζωογόνησης. Είναι ιδανικός και για τις λεπτές γραμμές και τις πρώτες ρυτίδες και σε αυτό το σημείο δεν ξεχνώ τον λαιμό. Κορίτσια, δοκιμάστε τον ορό αυτό και αν δεν τον ερωτευτείτε πάρτε με τηλέφωνο! Αλήθεια σας το λέω! Στη συνέχεια απλώνω την κρέμα μου – Hydragenist gel-κρέμα ενυδάτωσης και οξυγόνωσης για να ολοκληρώσω τη ρουτίνα μου. (Σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως αυτή την κρέμα τη χρησιμοποιεί και ο Τάσος... Just Saying).

Τέταρτο βήμα: Δεν ξεχνώ ποτέ την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, χρησιμοποιώντας το Gel Mατιών Ενυδάτωσης και και Λείανσης, πάλι από τη ροζ super girly σειρά Hudragenist.. Το gel αυτό ενδείκνυται κυρίως για την πρωινή ρουτίνα, κάποιες ημέρες όμως που νιώθω πως θέλω πλούσια ενυδάτωση, το χρησιμοποιώ και το βράδυ. Και τέλος, το Hydragenist balm χειλιών θρέψης και επαναπύκνωσης μου χαρίζει τα πιο όμορφα χείλη για φίλημα! Κανένα άλλο προϊόν δεν μου προσφέρει τέτοια ενυδάτωση – πολύ δοκιμασμένο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Απίστευτο! Είμαι έτοιμη χωρίς καμία διακοπή… Και τώρα καναπές, Netflix, νέα σειρά "You" (την είδατε;), μπιθάκια στα κρεβάτια τους, Τάσος αγκαλιά μου. Είμαι πλήρης. Αρχίζει και μ’αρέσει τελικά αυτή η καραντίνα!

 

Καλό ξημέρωμα και καλή τύχη στη δική σας ρουτίνα ομορφιάς,

Μυρτώ

Ps: Στο Instagram Account μου, τρέχει τέλειος διαγωνισμός LIERAC Paris με τα 2 πιο αγαπημένα μου προϊόντα από τη ρουτίνα ομορφιάς μου! Check it out!