Psychology

Category: Psychology
Psychology
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
Psychology
«Μπαμπά τι είναι ο κορωνοϊός»; Ίσως πρόκειται για την πιο επίκαιρη ερώτηση των ημερών, την οποία οι γονείς καλούνται να απαντήσουν παγκοσμίως.
Parenthood
Τα σχολεία θα μείνουν κλειστά για 14 μέρες, μαζί και οι παιδότοποι, ενώ οι οδηγίες είναι σαφείς και λένε να κρατήσουμε τα παιδιά στο σπίτι και να αποφεύγουμε τους πολυσύχναστους χώρους.
Psychology
"Her Body Can" - "Το Σώμα της Μπορεί" είναι ο τίτλος του πρώτου body positivity βιβλίου που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ από δύο μαμάδες bloggers που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα βιβλίο με ηρωίδα ένα "ζουμερό" κοριτσάκι που είναι super happy με τον εαυτό της!
Psychology
Η εξέλιξη της τεχνολογίας αναμφισβήτητα παρέχει σημαντικές διευκολύνσεις στην καθημερινή μας ζωή και προάγει την εξέλιξη σε πολλαπλούς τομείς.
Psychology
Στην προσπάθειά τους να θέσουν κάποια όρια μέσα στην οικογένεια, οι γονείς χρησιμοποιούν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, έρχονται όμως και κάποιες στιγμές που η τιμωρία μοιάζει αναπόφευκτη.
Psychology
Για να αναπτύξουν τα παιδιά εσωτερική σιγουριά χρειάζονται πρώτα από όλα ψυχική και συναισθηματική υποστήριξη. Όταν ένα παιδί δεν καταφέρνει κάτι, το αντιλαμβάνεται αμέσως κι από μόνο του, δε χρειάζεται να το επισημάνουμε κι εμείς.