Πώς η GUM μετατρέπει το πλύσιμο των δοντιών στο πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό παιχνίδι!

Μυρτώ Κάζη
Tue, 17/09/2019 - 15:29

Η παιδική σειρά στοματικής φροντίδας της GUM προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε ηλικίας, εκπαιδεύει τα παιδιά στο σωστό βούρτσισμα των δοντιών, τους χαρίζει ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο και κάνει τη διαδικασία ένα συναρπαστικό, χρωματιστό παιχνίδι! Ας απομακρύνουμε λοιπόν τα κακά τερατάκια από το στόμα μας!

GUM LIGHT UP

H oδοντόβουρτσα που αναβοσβήνει για 1 λεπτό εκπαιδεύοντας τα παιδιά για τον σωστό χρόνο πλυσίματος!

Η Light Up έχει:

  • Μαλακές τρίχες για εύκολο και ασφαλές βούρτσισμα
  • Χρωματιστές τρίχες στη μέση, που λειτουργούν ως ένδειξη για την τοποθέτηση της σωστής ποσότητας οδοντόπαστας
  • Πρακτικό βεντουζάκι στήριξης στη βάση της

BOOM Tip

Η Light Up είναι διαθέσιμη σε 4 φανταστικά χρώματα, που γίνονται ακόμα πιο φωτεινά και υπέροχα όταν αναβοσβήνουν! Γι’ αυτό την πρώτη φορά, εμφανίστε την βράδυ! Σβήστε τα φώτα και ανάψτε τη! Η νέα οδοντόβουρτσα του παιδιού σας, μόλις θα έχει κερδίσει μια θέση για πάντα στην καρδιά του!

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ GUM ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

 

GUM BABY 0-2 ΕΤΩΝ

Αν έχετε μωράκι, τότε η GUM Baby θα γίνει η πρώτη του οδοντόβουρτσα! Έχει πολύ μικρή κεφαλή για καλύτερη προσαρμογή στο στόμα του μωρού, μακρύτερη λαβή για διευκόλυνση του κρατήματος από τη μαμά ή τον μπαμπά, φυσικά πολύ μαλακές τρίχες που απομακρύνουν την πλάκα από τα δόντια (όταν αυτά εμφανιστούν!), τα μεσοδόντια διαστήματα και τα ούλα και κυκλοφορεί σε 4 φανταστικά χρώματα!

 

GUM KIDS 3-6

Το παιδάκι σας μεγαλώνει και μαζί του αλλάζει και η οδοντόβουρτσά του! Η GUM Kids έχει επίσης μικρή κεφαλή προσαρμοσμένη στο στοματάκι του παιδιού σας, μαλακές μικροΐνες που απομακρύνουν την πλάκα, πρακτικό βεντουζάκι βάσης, εργονομική λαβή για καλό κράτημα από τον αντίχειρα και φυσικά διασκεδαστικό σχεδιασμό, με τα καλά τερατάκια να περιμένουν στη θέση τους κάθε πρωί και βράδυ, προκειμένου να απομακρύνουν τα κακά τερατάκια από το στόμα του παιδιού σας! Πλέον, το παιδάκι σας έχει εκπαιδευτεί και μπορεί να απλώσει μόνο του την οδοντόπαστα, επιλέγοντας να την τοποθετήσει στις μεσαίες χρωματιστές τρίχες της Gum Kids!

 

GUM JUNIOR 7-9

H GUM Junior απευθύνεται σε μεγάλα παιδιά! Έχει μεγαλύτερη και πιο λεπτή λαβή για καλύτερη πρόσβαση στα πίσω δόντια, και όλα τα χαρακτηριστικά της GUM Kids προσαρμοσμένα στη νέα ηλικιακή βαθμίδα του παιδιού, που πλέον έχει ακόμα πιο αυξημένες απαιτήσεις!

Οδοντόπαστες GUM

Συνδυάστε την οδοντόβουρτσα του παιδιού σας με την κατάλληλη οδοντόπαστα από τη σειρά στοματικής φροντίδας της GUM, με απόλυτα ασφαλείς συνθέσεις χωρίς parabens, SLS και οινόπνευμα. Επιλέξτε την οδοντόπαστα Kids για παιδάκια 2-6 ετών που περιέχει ασφαλές επίπεδο φθορίου για παιδιά κάτω των 6 ετών, προλαμβάνει την τερηδόνα και έχει απίθανη γεύση φράουλας. Για παιδιά 7-9 ετών επιλέξτε την οδοντόπαστα Junior που προσφέρει ενισχυμένη προστασία κατά της τερηδόνας και της διάβρωσης από τα οξέα, έχει μοναδική σύνθεση φθορίου (1450 ppm) + Isomalt που αυξάνει την επανασβεστίωση και λαχταριστή γεύση tutti frutti!

 

BOOM Note: Η GUM, μία από τις κορυφαίες μάρκες στοματικής φροντίδας παγκοσμίως και η αγαπημένη μάρκα των οδοντιάτρων δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά στοματικής φροντίδας με λύσεις υψηλών προδιαγραφών, που λατρεύουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς.

A smile is the prettiest thing you can wear

 

#healthy_gums #healthy_life

Instagram: @sunstargumgreece

Facebook: GumSunstarGreece

Ανακαλύψτε την παιδική σειρά αλλά και όλες τις σειρές στοματικής φροντίδας της GUM® στα φαρμακεία & σε επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς

 

Ξεφυλλίστε ολόκληρο το πρώτο τεύχος του BOOM εδώ!