εκδόσεις Διόπτρα

Category: εκδόσεις Διόπτρα
Home & Food
Πώς θα εντάξουμε "έξυπνα" τα λαχανικά στα γεύματα των παιδιών μας; Η expert του είδους Μαρία Χολέβα μετατρέπει τις συνταγές σε παιχνίδια και παραμύθια και λύνει το αιώνιο πρόβλημα! Θέλεις να σκαρφαλώσουμε;
Culture
Όπως όλα τα περιοδικά, έτσι και το «BOOM» έχει τους «βιβλιοκριτικούς» του. Και ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να μας προτείνουν καλύτερα βιβλία από την Άννα και τη Λυδία, δύο πανέξυπνα δίδυμα, εννιάχρονα κορίτσια που διαβάζουν ασταμάτητα κι έχουν αυστηρή αλλά εμπεριστατωμένη άποψη!
εκδόσεις Διόπτρα
Το νέο βιβλίο της Γιώτας Γουβέλη "Για ένα τανγκό στη Σμύρνη" από τις εκδόσεις Διόπτρα είναι μια λυσσαλέα μάχη για τη ζωή και την αγάπη. Ένας αγώνας επιβίωσης μέσα στην αναπόδραστη παγίδα της Ιστορίας.
Culture
Όπως όλα τα περιοδικά, έτσι και το BOOM έχει τους «βιβλιοκριτικούς» του.
εκδόσεις Διόπτρα
Πριν λίγο έφτασε στο inbox μας ένα μήνυμα από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ που μας άγγιξε όσο τίποτα άλλο. Σας το παραθέτουμε ακριβώς όπως ήρθε. 
εκπαιδευτικά παιδικά βιβλία
Στύβουμε το μυαλό μας για να βρούμε δραστηριότητες που θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά στο σπίτι, τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ένα παιδί διαβάζοντας ένα βιβλίο, ειδικά όταν πρόκειται για βιβλίο εκπαιδευτικό.
εκδόσεις Διόπτρα
Το BOOM αγαπάει το διάβασμα και κάθε Κυριακή μοιράζεται μαζί σας ένα απόσπασμα από το αγαπημένο βιβλίο της εβδομάδας.
εκδόσεις Διόπτρα
Όπως όλα τα περιοδικά, έτσι και το «ΒΟΟΜ» έχει τους «βιβλιοκριτικούς» του.