5 & 1 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα μωρά του Μαΐου!

Boom Team
Fri, 30/04/2021 - 12:49
0 Comments

Αν ανήκετε κι εσείς ή τα παιδιά σας στο birthday club του Μαΐου, ρίξτε μια ματιά σε 5 (plus one) πολύ ενδιαφέροντα trivia για τα μωρά που έχουν γεννηθεί τον 5ο μήνα του χρόνου...

Photo: Pixabay | Pexels

 

Είναι super δυναμικά!

Και πώς να μην είναι, αφού έχουν γεννηθεί την εποχή που όλη η φύση ξαναγεννιέται κι έχουν πάρει όλο το boost της άνοιξης! Οι ήπιες θερμοκρασίες, το φως, τα λουλούδια κι όλη η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα τα έχουν εφοδιάσει με δύναμη, διαύγεια πνεύματος και ορμητικότητα! Επιπλέον, ταυτίζονται πλήρως με το μότο νους υγιής εν σώματι υγιεί και είναι πολύ well fit! 

Photo: Jill Wellington " Pexels

 

Όλοι οι δρόμοι τα οδηγούν στην επιτυχία!

Είτε επειδή έχουν πείσμα και δουλεύουν πάντα μεθοδικά, είτε χάρη σε μια έμφυτη “έκτη” αίσθηση, τα παιδιά που έχουν γενέθλια τον Μάιο πάντα καταφέρνουν τους στόχους τους και μάλιστα διακρίνονται στον τομέα τους. Η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Καρλ Μαρξ, ο Σίγκμουντ Φρόυντ και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ είναι μερικές μόνο από τις διάσημες προσωπικότητες που έχουν γεννηθεί Μάιο κι έχουν γράψει ιστορία...

 

Είναι ανήσυχα πνεύματα!

Δεν θέλουν απλώς τα ταξιδέψουν, αλλά να γυρίσουν τον κόσμο. Η ζωή δεν έχει νόημα χωρίς ανακαλύψεις, περιπέτειες και νέες εμπειρίες! Αυτό βέβαια, προκαλεί και την αντίστοιχη κούραση για την οποία όμως τα μωρά του Μαΐου δεν παραπονιούνται ποτέ, γιατί απλώς δεν κουράζονται!

Photo: jonas mohamadi | Pexels

Θα γίνουν πολύ καλοί γονείς!

Τα μωρά που γεννιούνται τον Μάιο, όταν έρχεται η σειρά τους να κάνουν δικά τους μωρά, αποδεικνύονται συνήθως πολύ καλοί γονείς. Γιατί είναι στοργικοί, και πολύ καλοί στο να φροντίζουν και να προστατεύουν ακούραστα τους άλλους.

Είναι τυχερά!

Αισθάνονται, είναι τυχερά και το δηλώνουν κιόλας! Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 30.000 ανθρώπων, οι περισσότεροι από όσους είχαν γενέθλια τον Μάιο δήλωναν πως αισθάνονται τυχεροί άνθρωποι.

Photo: Creation Hill | Pexels

Plus one!

Ο Σούπερμαν έχει γενέθλια τον Μάιο!

Ο Χένρι Κάβιλ, ο πρόσφατος κινηματογραφικός Σούπερμαν έχει γενέθλια τον Μάιο. Αλλά όχι μόνο αυτός, καθώς πολλοί ακόμα “υπερήρωες” έχουν γεννηθεί Μάιο, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ που έπαιξε τον Batman το 1997 αλλά και ο Στίβεν Αμέλ, που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως πρωταγωνιστής του Green Arrow.

O Χένρι Κάβιλ, γνωστός και ως Σούπερμαν

 

April showers bring May flowers

 

Με πληροφορίες από redtri.com