5 συναρπαστικές ταινίες και σειρές στο Netflix για να δείτε με τα παιδιά το Σαββατοκύριακο!

Μαρία Ιωαννάτου
Sat, 22/01/2022 - 14:25

Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν προδιαθέτουν για πολλές βόλτες, οπότε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσετε ένα όμορφο οικογενειακό Σαββατοκύριακο; Φτιάξτε ποπ κορν, πάρτε αγκαλιά τα παιδιά σας, σκεπαστείτε με τα απαλά κουβερτάκια σας και πατήστε το play. Οι πιο φανταστικές παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix σας περιμένουν να τις απολαύσετε!

Φωτογραφία από @gpointstudio (Freepik)

1. Riverdance: Μια Περιπέτεια Κινουμένων Σχεδίων

Ύστερα από μια μεγάλη απώλεια, ο Ιρλανδός Keegan και η Ισπανίδα φίλη του, Moya, μαθαίνουν να ξεπερνούν τον κίνδυνο και την απόγνωση χορεύοντας με ένα μαγικό κοπάδι ελαφιών. Μια διασκεδαστική ταινία με τα νέα τραγούδια του βραβευμένου με Grammy συνθέτη Bill Whelan.

2. Επιστροφή στη Φύση

Παρόλο που μπορεί να μοιάζουν επικίνδυνα, αυτά τα παρεξηγημένα πλάσματα έχουν χρυσή καρδιά και σπάνε τα δεσμά της αιχμαλωσίας για να βρουν το σπίτι τους. Οι Isla Fisher, Guy Pearce και Eric Bana είναι μεταξύ εκείνων που δανείζουν τη φωνή τους σε αυτήν την οικογενειακή κωμωδία κινουμένων σχεδίων.

3. Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων

Ένα ορφανό αγοροκόριτσο και οι φίλοι της βοηθούν ένα γέτι να επιστρέψει πίσω στα Ιμαλάια, διασχίζοντας την Κίνα χωρίς να πέσει στα χέρια ενός κυνηγού που τους ακολουθεί. Μια συναρπαστική ταινία που έρχεται από τους δημιουργούς του «Μπαμπούλα Α.Ε» και των «Ηρώων του Δάσους».

4. Οι Φοβερευνητές

Τέσσερις έξυπνοι μαθητές ξεκινούν το δικό τους γραφείο ερευνών και τραβούν με βίντεο τις περιπέτειές τους, ενώ γίνονται γρήγορα φίλοι στην πορεία. Καλούνται να ερευνήσουν και να διαλευκάνουν μυστηριώδεις υποθέσεις, όπως η υπόθεση των μπερδεμένων γενεθλίων, του αλλόκοτου κουίζ γνώσεων, του υπερβολικά άδειου καταψύκτη και της συναρπαστικής συναυλίας.

5. Pokémon: Ταξίδια

Ο εκπαιδευτής Ash έχει ένα νέο σχέδιο: να γνωρίσει τον κόσμο! Πρώτα όμως πηγαίνει με τον συνεργάτη του, τον Pikachu, στα εγκαίνια του εργαστηρίου του καθηγητή Cerise, με αποστολή να αποκαλύψει τα μυστήρια γύρω από τα Pokémon σε όλες τις περιοχές. Ο Ash γνωρίζει τον Goh, ένα άλλο αγόρι με αστείρευτη περιέργεια για τα Pokémon, και οι δύο ενθουσιάζονται όταν ο καθηγητής Cerise τους ζητά να γίνουν επίσημοι ερευνητικοί συνεργάτες. Οι ήρωες ξεκινούν με ενθουσιασμό τις νέες τους περιπέτειες καθώς ανακαλύπτουν τον απέραντο κόσμο των Pokémon. Μια συναρπαστική σειρά που θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους!