Η ομάδα του Aquabirth χάρισε την απόλυτη fitness εμπειρία στους γονείς του BOOM Village

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 12/06/2023 - 17:35

Η δυναμική έναρξη του BOOM Village by Zewa οφείλει ένα μεγάλο μέρος της στην υπέροχη ομάδα του Aquabirth και την MSc καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Ιωάννα Βαπορίδη, ειδικευμένη στην άσκηση κατά την εγκυμοσύνη και τη λοχεία, που έδωσε παλμό στο φεστιβάλ με το πρόγραμμα γυμναστικής Mom's stroller.

3, 2, 1... Let' s go!

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες που έφτασαν με τα μωρά τους στα καροτσάκια τους, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της καταπράσινης έκτασης του oJo City Escape για να γυμναστούν μαζί με τα μικρά τους υπό τις οδηγίες της υπέροχης Ιωάννας.

Ας γνωρίσουμε το Mom's stroller...

Το πρόγραμμα είχε διάρκεια 45 λεπτά και περιλάμβανε αερόβιες ασκήσεις σε συνδυασμό με ασκήσεις ήπιας μυϊκής ενδυνάμωσης. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό είδος γυμναστικής, που πραγματοποιείται σε ανοιχτό χώρο, έξω στη φύση, σαν να πηγαίνετε βόλτα με το μωρό σας μέσα στο καροτσάκι του!

Η αυλαία του BOOM Village έκλεισε την Κυριακή το απόγευμα ξανά με το πρόγραμμα Mom's stroller του Aquabirth και τους υπέροχους γονείς να διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

Αν λοιπόν θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής μετά την εγκυμοσύνη και, είτε δεν προλαβαίνετε είτε δεν θέλετε να αφήσετε τα παιδιά σας, το Mom's stroller θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας. Τι άλλο να ζητήσει μια νέα μαμά; Και θυμηθείτε! Σπρώχνοντας με τα δύο χέρια το καροτσάκι του μωρού κατά την άσκηση καίτε 5% περισσότερες θερμίδες; Καταπληκτικό;

Photo credits: Apostolis Platanias

 

Aquabirth

Website: www.aquabirth.gr

Facebook: Aquabirth Pregnancy and Family Fitness Place

Instagram: @aquabirthpregnancy