Να γιατί τα μωρά του Ιουνίου είναι τόσο ξεχωριστά!

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 01/06/2022 - 10:28

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ κι αν πρόκειται να γεννήσετε τον Ιούνιο ή να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικές χρήσιμες πληροφορίες. Ο Ιούνιος είναι πραγματικά ένας υπέροχος μήνας για να φέρετε στον κόσμο το παιδί σας και οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι τα μωρά που γεννιούνται τότε έχουν πολλές δυνατότητες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να περιμένετε ένα παιδί με πολύ έντονη προσωπικότητα!

Φωτογραφία από Christian Bowen (Unsplash)

Μωρά με βραβείο

Οι μαμάδες που έχουν γεννήσει τον Ιούνιο δεν θα μπορούσαν να είναι πιο υπερήφανες για τα παιδιά τους, καθώς σύμφωνα με στατιστικές οι περισσότεροι νικητές των βραβείων Nobel έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα του έτους.

Βραδινοί τύποι

Μια μελέτη στο περιοδικό Sleep διαπίστωσε ότι τα άτομα που έχουν γεννηθεί την άνοιξη και το καλοκαίρι γενικά, κοιμούνται αργότερα από εκείνα που γεννήθηκαν το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Φωτογραφία από Jonathan Borba (Unsplash)

Ψηλά μωρά από κούνια

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Cambridge κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μωρά που γεννιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν μεγαλύτερο ύψος από αυτά που γεννιούνται τους πιο κρύους μήνες. Είναι επίσης πιο πιθανό να έχουν μεγαλύτερο βάρος γέννησης.

Υπερβολική αισιοδοξία

Η υπερβολικά αισιόδοξη διάθεση συναντάται συχνότερα σε άτομα που γεννιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι. Καλά νέα για τις μαμάδες που πρόκειται να γεννήσουν τον Ιούνιο!

Φωτογραφία από Filip Mroz (Unsplash)

Δημιουργικό πνεύμα

Αισιοδοξία και δημιουργικότητα - υπάρχει καλύτερος συνδυασμός; Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Ιούνιο είναι πάντα γεμάτοι ιδέες και ο εγκέφαλός τους λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Το μικρό σας έχει ένα πολύ δημιουργικό μυαλό που αναζητά νέες προκλήσεις!

Διάσημα μωρά Ιουνίου

Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις ότι τα μωρά του Ιουνίου γεννιούνται για να λάμψουν; Οι celebrities που έχουν γενέθλια αυτόν τον μήνα είναι οι:

  • Heidi Klum (1 Ιουνίου)
  • Angelina Jolie (4 Ιουνίου)
  • Kanye West (8 Ιουνίου)
  • Natalie Portman (9 Ιουνίου)
  • Nicole Kidman (20 Ιουνίου)
  • Meryl Streep (22 Ιουνίου)
  • Ariana Grande (26 Ιουνίου)
Angelina Jolie, Ariana Grande, Natalie Portman

Με πληροφορίες από www.mother.ly