Έγκυος η Rooney Mara – Πατέρας για δεύτερη φορά ο Joaquin Phoenix!

Μαρία Ροδίτη
Mon, 19/02/2024 - 11:38

Το δεύτερο μωρό τους ετοιμάζονται να υποδεχθούν σε λίγους μήνες η Rooney Mara και ο Joaquin Phoenix. Η 38χρονη ηθοποιός είναι και πάλι έγκυος, γεγονός που αποκαλύφθηκε στο 74o Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, το βράδυ της Παρασκευής (16/2). Ειδικότερα, η star απαθανατίστηκε στο κόκκινο χαλί από τους φωτογράφους να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, που διακρινόταν κάτω από το oversized, maxi, μαύρο φόρεμά της.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Baby BOOM! Ο Νίκος Ορφανός θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Second baby is on the way!

Η Rooney Mara και ο Joaquin Phoenix θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2012 στα γυρίσματα του δράματος επιστημονικής φαντασίας Her, αρραβωνιάστηκαν το 2019 υπό άκρα μυστικότητα, ενώ το 2020 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους River.

Μάλιστα, ο μικρός πήρε το όνομά του από τον μεγαλύτερο αδελφό του Phoenix, που έφυγε νωρίς από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 23 ετών, τον Οκτώβριο του 1993.

Privacy all over!

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πράγμα το οποίο είχε γίνει και με την πρώτη εγκυμοσύνη της Rooney Mara. Τότε, τα ευχάριστα νέα είχε ανακοινώσει ο Victor Kossakovsky, Ρώσος σκηνοθέτης ταινιών, που στο παρελθόν είχε δουλέψει με τον Phoenix στο ντοκιμαντέρ Gunda, στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ζυρίχης. «Περιμένει το μωράκι του», είχε πει ο Kossakovsky τον Σεπτέμβριο του 2020. Και είχε προσθέσει: «Έναν όμορφο γιο με το όνομα River».

Instagram: @rooney.mara

Ωστόσο, ούτε η Mara ούτε ο Phoenix είχαν δημοσιοποιήσει εκείνη την περίοδο την εγκυμοσύνη και, μάλιστα, οι δυο τους πραγματοποιούσαν εξαιρετικά σπάνια εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Συγκεκριμένα, είχαν δώσει το παρών μόνο στις Χρυσές Σφαίρες, τον Ιανουάριο του 2020, και στα Oscars, έναν μήνα αργότερα.