Γέννησε η Μαριλού Κόζαρη | Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης

Boom Team
Fri, 15/09/2023 - 23:12

Το πρώτο τους μωρό κρατούν στην αγκαλιά τους εδώ και λίγη ώρα ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη. Η γνωστή φαρμακοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον 44χρονο τραγουδιστή, με τον ίδιο να κάνει, μάλιστα, και ένα πολύ συγκινητικό post στο Instagram. 

Instagram: @panosmouzourakis

Οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του μωρού 

Την αποκάλυψη για τη γέννηση της κόρης του τραγουδιστή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, Super Katerina. Η μικρούλα γεννήθηκε σήμερα (14/9) στις 12.15 και ζυγίζει 4 κιλά. «Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα 4 κιλά. Η συγκίνησή μου παιδιά είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Το συγκινητικό post του Πάνου Μουζουράκη 

Ο Πάνος Μουζουράκης προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική δημοσίευση στο Instagram ανακοινώνοντας και ο ίδιος ότι έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο τραγουδιστής κοινοποίησε μια φωτογραφία μέσα από το χειρουργείο και έγραψε: «POV της ηρωίδας μου λίγα λεπτά αφότου ο @ptzonis με την ομάδα του και το εξαίρετο επιτελείο του Μητέρα άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μια καινούρια #howtheymetyourmother #greeceanatomy».

Οι φήμες για εγκυμοσύνη και το love story

Ήταν στα μέσα Φεβρουαρίου όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαριλού Κόζαρη να απολαμβάνουν το γεύμα τους σε εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας παρέα με φίλους. Έναν μήνα μετά, δημοσίευμα της Real Life αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής και coach του The Voice ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς αλλά και ότι ζει έναν τρελό έρωτα με την κολλητή της Κατερίνας Καινούργιου, με την εγκυμοσύνη της φαρμακοποιού να απασχολεί έντονα τον Τύπο.

Μετέπειτα, το ζευγάρι εθεάθη μαζί στο αεροδρόμιο, όπου ήταν εμφανές το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της η 30χρονη αγαπημένη του Πάνου Μουζουράκη. «Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Eίναι μαζί από το καλοκαίρι, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούν στα βόρεια προάστια», ανέφερε τότε στο περιοδικό ΟΚ! πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο γάμος στην Αίγινα και οι celebrities καλεσμένοι

Ακολούθησε ο γάμος του ζευγαριού στις 27 Μαΐου στην Αίγινα, με 5 κουμπάρους και περίπου 500 καλεσμένους. O γαμπρός εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος, ενώ κατά την άφιξή του δεν σταμάτησε να χαιρετάει συγγενείς και φίλους.  Η νύφη κατέφτασε με ένα κάμπριο vintage αυτοκίνητο και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο πλευρό της Μαριλού Κόζαρη και του Πάνου Μουζουράκη βρίσκονταν και πολλοί celebrities. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους γονείς της, ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, αλλά και η κολλητή φίλη της νύφης, Κατερίνα Καινούργιου, έφτασαν από νωρίς στο νησί του Αργοσαρωνικού για να παρευρεθούν σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού.