Η Έλλη Στάη θα γίνει γιαγιά για τρίτη φορά!

Boom Team
Fri, 19/04/2024 - 11:46

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (18/4) η Έλλη Στάη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για τη σχέση της με τον χρόνο, τη διατροφή και τη γυμναστική που ακολουθεί, αλλά και για το πώς αντιλαμβάνεται η ίδια την ομορφιά.

Στο τέλος της συνέντευξής της, μάλιστα, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την οικογένειά της λέγοντας ότι… πολύ σύντομα θα γίνει γιαγιά για τρίτη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά – Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Instagram: @ellistai

 

The happiest grandmother!

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η κουβέντα τους, ο Σταύρος Θεοδωράκης ρώτησε την Έλλη Στάη πόσα εγγόνια έχει με την ίδια να απαντά: «Έχω 2 εγγόνια και αναμένω και τρίτο… Δεν είμαι γιαγιά. Είμαι πολυγιαγιά».

Η «σιδηρά» κυρία της ενημέρωσης εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι απολαμβάνει να ακούει τα εγγόνια της να τη φωνάζουν «γιαγιά». «Δεν απαντάω απλώς όταν με φωνάζουν γιαγιά, αλλά αν δεν με πουν γιαγιά πάω και τα ρωτάω, και λέω ‘’είμαι η γιαγιά η….;’’, γιατί έχουν κι άλλη γιαγιά. ‘’Η γιαγιά η Έλλη’’ μού λένε. Τρελαίνομαι από τη χαρά μου που με λένε γιαγιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η 70χρονη Έλλη Στάη.

Ο γιος της Έλλης Στάη

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Μάρκο Κατσίμη, από τον δεύτερο γάμο της με τον επίσης δημοσιογράφο Δημήτρη Κατσίμη, που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2020.

Instagram: @ellistai

Ο 40χρονος Μάρκος παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2018 την αγαπημένη του, Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Βένιας Παπαθανασοπούλου.

Τον Ιανουάριο του 2020 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ σχεδόν δύο χρόνια αργότερα γεννήθηκε το δεύτερο μωρό της οικογένειας.

Σε λίγους μήνες από τώρα ο Μάρκος Κατσίμης και η Φαίη Κουτζούκου θα καλωσορίσουν στον κόσμο το τρίτο τους μωρό, κάνοντας για ακόμη μία φορά γιαγιά την Έλλη Στάη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elli Stai (@ellistai)

Με το καλό!