Πασχαλινό τραπέζι βγαλμένο από το pinterest! 10 ιδέες για διακόσμηση με πράγματα που έχουμε όλοι στο σπίτι

Boom Team
Thu, 01/02/2024 - 17:28

Τα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια έχουν το Πάσχα την τιμητική τους, και η αλήθεια είναι πως τα περιμένουμε πώς και πώς! Ευκαιρία λοιπόν φέτος να επιμεληθείτε τη διακόσμηση του πασχαλινού τραπεζιού μαζί με τα παιδιά σας. Να μερικές ιδέες που βρήκαμε στο pinterest, που εφαρμόζονται εύκολα, γρήγορα και με πράγματα που έχουμε όλοι στο σπίτι! 

celebrationsathomeblog.com

Σιγά τ' αυγά! Η παράδοση θέλει κόκκινα αυγά, τα τελευταία χρόνια όμως βλέπουμε όλο και συχνότερα κι άλλες αποχρώσεις, παστέλ ή και έντονες, αλλά κι άλλες ιδέες, όπως αυτή. Απλά βράστε αυγά κι αφήστε τα παιδιά να ζωγραφίσουν με μαύρο μαρκαδόρο τα προσωπάκια που θέλουν. Θα ξετρελαθούν!  

Photo: Ioana Motoc @ Pexels 

Easter bunny: The minimal edition! Τι θα χρειαστείτε; Πασχαλινά αυγά, υφασμάτινες πετσέτες φαγητού (μπορείτε να κάνετε συνδυασμό χρωμάτων) και σπάγκο. Αν προλάβετε να έχετε προμηθευτεί και μικρά μονογράμματα των καλεσμένων σας έχει καλώς, διαφορετικά μπορούν να τα φτιάξουν και τα παιδιά με χαρτόνι. (Αν δεν έχετε υφασμάτινες πετσέτες χρησιμοποιήστε τις κλασικές!)

theislehome.com

... και η εναλλακτική για πιο δυνατούς «λύτες»!

casacafemel.com.br

Has anyone seen my carrots? Τόσο απλό, τόσο εύκολο, τόσο χαριτωμένο! Αρκεί να επιλέξετε καλοσχηματισμένα καρότα... κι έχετε στο λεπτό το ανθοδοχείο του Mr Rabbit!

forkandbeans.com

... και μια παρόμοια ιδέα, με ψεύτικα αυγά που θα βρείτε στο εμπόριο σε παστέλ αποχρώσεις,

decorhomeideas.com

... αλλά και μια πιο rustic αντίστοιχη λύση, με ένα καλάθι και λίγη γυψοφίλλη, πάνω στο κεντητό σεμέν της γιαγιάς!

italianbellavita.com

 O Easter tree... Ποιος είπε πως το Πάσχα δεν μπορούμε να στολίσουμε δέντρο;

sincerelymariedesigns.com

Πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί! Δεν προλάβατε να πάρετε πασχαλινές χαρτοπετσέτες; Κανένα πρόβλημα! Σχεδιάζετε κουνελάκια, λουλούδια ή πεταλούδες σε χρωματιστά χαρτόνια, ζητάτε από τα παιδιά να κόψουν με προσοχή το περίγραμμα et voilà!

ispirando.it

 

sadecor.co.za

Preppy with a twist! Η κλασική ορντερβιέρα με αυγά... έργα τέχνης.

ablissfulnest.com

Mix and match! Floral patterns, καρό, παστέλ, κεριά, λουλούδια της εποχής και στρογγυλά πολύχρωμα καραμελάκια τοποθετημένα σαν αυγά στις φωλιές τους. Ευρηματικό, πρωτότυπο και τόσο chic!  

rosemary-thyme.blogspot.com

Classic is classy! Αν το Πάσχα σας βρίσκει σε κάποιο εξοχικό χωρίς πολλά μέσα και εξοπλισμό, να θυμάστε πως ακόμα και ένα λουλούδι από τον κήπο αρκεί να απογειώσει τη διακόσμηση του τραπεζιού... Και να η απόδειξη! 

littlebitsofhome.com

The best memories are made gathered around the table.