Πώς θα απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά την άνοιξη; Η απάντηση κρύβεται στα κουτιά του the.kidzone.gr!

Boom Team
Mon, 22/04/2024 - 08:52

Είτε ετοιμάζεστε να αναχωρήσετε οικογενειακώς για μια ανοιξιάτικη εξόρμηση στο χωριό είτε πρόκειται να μείνετε στο σπίτι τις διακοπές του Πάσχα, το σίγουρο είναι πως, τώρα που κλείνουν τα σχολεία, αναρωτιέστε πώς θα απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά, κρατώντας τα ταυτόχρονα όσο γίνεται μακριά από οθόνες. Η απάντηση είναι πολύ απλή και βρίσκεται μέσα σε ένα κουτί, όπως αυτά που ετοιμάζει το the.kidzone.gr και τα στέλνει απευθείας στην πόρτα σας με ένα κλικ!

Ηandmade Spring Garden Play Kit*

What a wonderful world... in a box!

Ανοίγετε ένα κουτί από το the.kidzone.gr και έχετε ξαφνικά μπροστά σας έναν παραμυθένιο μικρόκοσμο! Πρόκειται για χειροποίητα κουτιά αισθητηριακού παιχνιδιού, τα οποία θα βρείτε σε πολλά και διαφορετικά θέματα και είναι εμπνευσμένα από τη φύση. Κάθε κουτί περιλαμβάνει ένα ή δύο βαζάκια PET χειροποίητης, μη τοξικής πλαστελίνης και απτικά, φυσικά υλικά και φιγούρες, όλα προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να διεγείρουν τις αισθήσεις των παιδιών, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Εμείς ανοίξαμε δύο από τα κουτιά του the.kidzone.gr και να τι βρήκαμε!

#1 Χωράει η άνοιξη σε ένα κουτί; Το the.kidzone.gr τη χώρεσε σε μία εποχιακή έκδοση, ό,τι πρέπει για τις πασχαλινές διακοπές! Με το Ηandmade Spring Garden Play Kit* τα παιδιά θα εμπνευστούν και θα δημιουργήσουν τον δικό τους, μικροσκοπικό ανοιξιάτικο κήπο, φυτεύοντας λουλούδια, θα δουν πεταλούδες και πασχαλίτσες, μέλισσες που πετούν για να βρουν πού θα φτιάξουν το σπίτι τους, λαγουδάκια να τρέχουν στον κήπο, ενώ παράλληλα θα εξερευνήσουν διαφορετικές υφές χρησιμοποιώντας κηπουρικά και άλλα εργαλεία. Το συγκεκριμένο play kit διατίθεται σε δύο μεγέθη, normal και travel, και περιλαμβάνει τις χειροποίητες αισθητηριακές πλαστελίνες του the.kidzone.gr, ξύλινο πλάστη, πήλινο γλαστράκι-κασπό, πασχαλίτσες, μελισσούλες, πεταλούδες και πολλά πολλά άλλα... (Δείτε στο the.kidzone.gr τι περιέχουν αναλυτικά τα συγκεκριμένα κουτιά*.)

Ηandmade Spring Garden Play Kit*


#2 Μήπως το παιδί σας τρελαίνεται για δεινόσαυρους; Τότε φανταστείτε τον ενθουσιασμό του όταν ανοίξει το Ηandmade Friendosaurus Play Kit*. Τα παιδιά θα διαμορφώσουν τη δική τους γη των δεινοσαύρων με διάφορα φυσικά στοιχεία, θα δουν από κοντά ένα ηφαίστειο, θα συγκρίνουν πατημασιές και θα φτιάξουν τους δικούς τους δεινόσαυρους, ενώ παράλληλα θα εξερευνήσουν διαφορετικές υφές χρησιμοποιώντας φυσικά εργαλεία. Το play kit διατίθεται σε δύο μεγέθη, normal και travel, και περιέχει τις χειροποίητες αισθητηριακές πλαστελίνες του the.kidzone.gr, φυσικά δύο φιγούρες δεινοσαύρων και πολλά ακόμα εντυπωσιακά πράγματα, όπως μια μικρογραφία ηφαιστείου και ένα σακουλάκι με μαγική σκόνη που αναβλύζει! (Δείτε στο the.kidzone.gr αναλυτικά τι περιέχουν τα συγκεκριμένα κουτιά*.)

Ηandmade Friendosaurus Play Kit*

Μπορεί να έρχονται σε κουτί, αλλά το concept είναι... out of the box!

Σίγουρα η Χριστίνα, η δημιουργός του the.kidzone.grόταν σπούδαζε Νομική, δεν φανταζόταν πως λίγα χρόνια μετά θα δημιουργεί αυτά τα παραμυθένια κουτιά. Λένε, όμως, πως, εκτός από τα αμέτρητα πρωτόγνωρα συναισθήματα, η μητρότητα ξυπνάει μέσα σου και δυνατότητες ή δεξιότητες που δεν ήξερες ότι έχεις. Στην περίπτωσή της λοιπόν, ξύπνησε μια απίστευτη δημιουργικότητα και ατέλειωτη όρεξη για παιχνίδι! Έτσι, όταν ήρθαν στη ζωή τα παιδιά της, η Δήμητρα, ο Φίλιππος και ο Μάριος, δεν χόρταινε και ακόμα δεν χορταίνει να παίζει μαζί τους παιχνίδια που ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις και να τα παρατηρεί να αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να δημιουργούν με απλά υλικά και αντικείμενα έναν ολόκληρο κόσμο ονείρου και παραμυθιού. Και κάπως έτσι προέκυψε το the.kidzone.gr, μια φρέσκια επιχειρηματική ιδέα που μετράει μόλις δύο μήνες!

Ηandmade Unicorn Land Play Kit* & Ηandmade Busy Bees Play Kit* by the.kidzone.gr

Βλέποντας καθημερινά από τα παιδιά της πόσο τα ωφελεί το αισθητηριακό παιχνίδι, πόσο αναπτύσσουν τη φαντασία τους με το ελεύθερο, μη δομημένο παιχνίδι, πόσες ιστορίες και πόσους ρόλους πλάθουν με το μυαλό τους με τα πιο απλά υλικά κι έχοντας κατά νου πόσο απαιτητικό task είναι να απασχολήσεις ένα παιδί που βαριέται πολύ εύκολα, δημιούργησε αυτούς τους φανταστικούς μικρόκοσμους και τους έκλεισε σε κουτιά που έρχονται στην πόρτα σας με ένα κλικ. Δείτε ΕΔΩ όλα τα κουτιά που μπορείτε να παραγγείλετε από το the.kidzone.gr και... Καλό Πάσχα! 

 

*the.kidzone.gr | ΠροφυλάξειςΗ πλαστελίνη μας περιέχει αλεύρι, ξινό ή κρεμόριο, αλάτι, φυτικό λάδι και νερό. Χρώματα και αρώματα ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιούνται για να χρωματίσουν και να αρωματίσουν τη χειροποίητη πλαστελίνη μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν φυσικά χρώματα και αρώματα, όπως κακάο, καφές, κουρκουμάς κ.λπ. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν περιλαμβάνονται ξηροί καρποί ή άλλα αλλεργιογόνα στα προϊόντα μας. Η συσκευασία μας είναι ανακυκλώσιμη ή επαναχρησιμοποιούμενη. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε ακολουθούν τη φιλοσοφία upcycling, δηλαδή είναι (επ)αναχρησιμοποιούμενα.

Το set δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Περιλαμβάνει αντικείμενα που ενέχουν κίνδυνο πνιγμού. Όλα τα αντικείμενα του play kit είναι σχεδιασμένα για παιχνίδι και όχι για να φαγωθούν. Η πλαστελίνη μας σε καμία περίπτωση δεν παρασκευάζεται για κατανάλωση. Συστήνουμε πάντοτε την επίβλεψη από ενήλικα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.