Wow! Gender reveal party με πυροτεχνήματα! Mε την εταιρεία Nanos Fireworks θα ζήσετε… το δικό σας παραμύθι

Μαρία Ροδίτη
Mon, 19/02/2024 - 23:54

Είναι η νέα τάση που έχει έρθει από τις ΗΠΑ και έχει ξετρελάνει τους parents-to-be. Είναι η γιορτή που οργανώνουν πολλά νέα ζευγάρια για να μάθουν και να μοιραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το φύλο του μωρού τους. Είναι το gender reveal party, το οποίο – κατά κάποιον τρόπο- έχει αντικαταστήσει… την ανακοίνωση του γιατρού! 

Όπως σίγουρα θα έχετε δει στο feed σας, σε Instagram και TikTok, το gender reveal party έχει γίνει πλέον και στη χώρα μας θεσμός, με πολλούς μέλλοντες γονείς να το επιλέγουν, και, μάλιστα, να το απογειώνουν- όχι μόνο με πολύχρωμα μπαλόνια όπως συνηθίζεται σε τέτοιους εορτασμούς αλλά- με πυροτεχνήματα και άλλα εφέ ζώντας once-in-a-lifetime στιγμές. Μας το επιβεβαιώνει και ο Άρης Νίκας, Pyrotechnic & SFX Consultant στη Nanos Fireworks & Special Effects, την καταξιωμένη εταιρεία πυροτεχνημάτων, που αναλαμβάνει να μετατρέψει κάθε event της ζωής σας – στην προκειμένη περίπτωση το gender reveal party σας- σε μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. 

Gender reveal party με την υπογραφή της Nanos Fireworks & Special Effects

Τhe start and the process

«Όλα ξεκίνησαν από τα social media. Ζευγάρια που είχαν δει στο TikTok φαντασμαγορικά gender reveal parties από το εξωτερικό, μας προσέγγισαν και μας ζητούσαν να κάνουμε το ίδιο για αυτούς. Nα αποκαλύψουμε, δηλαδή, με πυροτεχνήματα σε εκείνους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα το φύλο του μωρού τους», λέει στο BOOM ο Άρης Νίκας.

Επίσης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για ένα απόλυτα επιτυχημένο gender reveal party, επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει το… «τρίτο πρόσωπο» σε όλη τη διαδικασία της οργάνωσης του πάρτι. «Συνήθως, σε εμάς απευθύνονται οι parents-to-be, οι οποίοι δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού. Συζητάμε ιδέες για το πώς θα γίνει η αποκάλυψη, μας προτείνουν όσα σκέφτονται, κάνουμε και εμείς τις προτάσεις μας και στο τέλος αποφασίζουμε. Μετά, επικοινωνεί μαζί μας κάποιος τρίτος -ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, που γνωρίζει και μας αποκαλύπτει το φύλο του μωρού-, ώστε να προχωρήσουμε με τα πυροτεχνήματα και τα διάφορα highlights του πάρτι. Αυτός μπορεί να είναι ο planner του gender reveal party, ένας συγγενής ή φίλος των γονιών ή ακόμα και… ο γιατρός της mom-to-be. Η αλήθεια είναι ότι μας έχει τύχει να μας στείλει η κλινική e-mail με τα αποτελέσματα και το φύλο του μωρού. Μιλάμε, λοιπόν, για μια πραγματική έκπληξη που περιμένει τον μπαμπά και τη μαμά», αναφέρει ο Άρης Νίκας.

Instagram: @genderrevealmiami

Where and when

Για να πραγματοποιηθεί ένα τόσο εντυπωσιακό πάρτι με wow πυροτεχνήματα, χρειάζεται και σωστή οργάνωση. «Απαιτείται συντονισμός από όλες τις πλευρές για να έχει απόλυτη επιτυχία το gender reveal party. Το πιο βασικό είναι να ξέρει το ζευγάρι τι ακριβώς θέλει, ώστε εμείς να μπορέσουμε το συντομότερο δυνατό να τα έχουμε όλα στην εντέλεια εκείνη την ημέρα», επισημαίνει ο Άρης Νίκας.

Πού πρέπει να γίνει, όμως, το πάρτι για να μπορούν να «σκάσουν» τα πυροτεχνήματα; Ο Άρης μάς εξηγεί ότι «μόνο σε εξωτερικό χώρο- όχι απαραίτητα μεγάλο- μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και πάντα τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας. Το πάρτι που βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία πραγματοποιήθηκε βράδυ σε γήπεδο και χρησιμοποιήσαμε πυροτεχνήματα ημέρας. Πρόκειται για πυροτεχνήματα που αν σκάσουν με το φως της ημέρας είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά. Το βράδυ, όπως έγινε και στην προκειμένη περίπτωση, είναι απαραίτητος ο έντονος και πολύ καλός φωτισμός για ένα εκθαμβωτικό οπτικό αποτέλεσμα».

BOOM Info: Όλα τα πυροτεχνήματα της Nanos Fireworks & Special Effects τηρούν ειδικές προδιαγραφές ασφαλείας για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ξεχωρίζουν και για τα χαμηλά επίπεδα θορύβου τους.

Shutterstock/Jacob Lund

Και κάπου εδώ δεν μπορούσα να μην τον ρωτήσω αυτό που αμέσως σκέφτηκα - και που όλοι οι parents-to-be θα βάλουν με τον νου τους έστω και για μια στιγμή. Αλήθεια, έχει συμβεί ποτέ κανένα ευτράπελο; Για παράδειγμα, να είναι το μωράκι αγόρι και από μπέρδεμα να σκάσουν ροζ πυροτεχνήματα; «Όχι, ευτυχώς. Αυτό είναι το μεγάλο μου άγχος κάθε φορά που μιλάω με κάποιον από την οικογένεια του ζευγαριού», απαντά γεμάτος ανακούφιση ο Άρης Νίκας.

Και προσθέτει: «Γι’ αυτό πάντα ζητώ από το περιβάλλον των parents-to-be να μου στείλουν και γραπτώς το φύλο του μωρού. Θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά».

BOOM Note 1: Η καταξιωμένη εταιρεία πυροτεχνημάτων Nanos Fireworks & Special Effects, με τη μεγαλύτερη εμπειρία στην Ελλάδα, μπορεί να μετατρέψει το gender reveal party σας σε ένα μαγικό υπερθέαμα. Φανταστείτε ότι, μέχρι και την τελευταία στιγμή της αποκάλυψης, κανένας καλεσμένος, ούτε και οι γονείς του μωρού, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το φύλο, αφού όλες οι κατασκευές είναι μαύρες, ώστε να μη φαίνεται το χρώμα και να μη χαλάσει η έκπληξη. 

Nanos Fireworks & Special Effects

Διεύθυνση: Λεωφόρος Καποδιστρίου 46, Μαρούσι | Μύκονος

Τηλέφωνο: 2106817014

Website: www.nanosfireworks.gr

Instagram: @nanos_fireworks