10 all time classic επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

Boom Team
Mon, 28/12/2020 - 22:37
0 Comments

Είναι διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά. Μαθαίνουν σε μικρούς και μεγάλους να συνεργάζονται. Οξύνουν το πνεύμα, διευρύνουν τις γνώσεις και όλα αυτά με έναν πανεύκολο και ευχάριστο τρόπο. Μας μαθαίνουν να τηρούμε κανόνες. Και παίζοντάς τα δημιουργούμε τις πιο δυνατές και ευχάριστες αναμνήσεις. Για όλους αυτούς και εκατοντάδες άλλους λόγους αγαπάμε τα επιτραπέζια. Είναι ορισμένα, όμως, που έχουν ξεχωρίσει και κατέχουν τον τίτλο των all time classics...

Monopoly 

Ο βασιλιάς των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Συναρπάζει μικρούς και μεγάλους και βέβαια, δύσκολα κάποιος θα βαρεθεί στην πορεία του παιχνιδιού. Παιχνίδι στρατηγικής και επιχειρηματικότητας, για κοφτερά μυαλά. Ενοικιάσεις, αγορές αλλά και πολλές ανατροπές σας περιμένουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, για να φανεί στο τέλος ποιος είναι ο επιχειρηματίας του σπιτιού! Διατίθεται σε πολλές εκδοχές, οπότε έχετε επιλογές ανάλογα με το τι ταιριάζει στο προφίλ της δικής σας οικογένειας!

Jenga 

Έχει πλάκα να χτίζετε ένα πύργο, αλλά προσέξτε γιατί μπορεί εύκολα να γκρεμιστεί! Ένα επιτραπέζιο και για τους πιο μικρούς της παρέας, αφού πέρα από συγκέντρωση και τύχη, δεν απαιτεί κάποια άλλη δεξιότητα. Σταθερά αγαπημένο, προκαλεί στους παίκτες απίστευτη αγωνία, αφού όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια των κινήσεων. Ένα παιχνίδι-πρόκληση!

Taboo kids VS parents

Παιδιά Vs Γονείς, 1-0! Αυτό το παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικά ευχάριστο challenge με ερωτήσεις για όλες τις ηλικίες. Ποιος θα κυριαρχήσει; Αυτός που μπορεί να σκέφτεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους! Ο χρόνος τρέχει και οι λέξεις είναι πολλές!

Trivial Pursuit, Family edition 

Αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων που επιβεβαιώνει πως το παιχνίδι είναι ο καλύτερος τρόπος μάθησης! Και με αυτό το παιχνίδι μαθαίνουν για τα πάντα, καθώς οι ερωτήσεις είναι γενικής φύσεως.

Uno 

Ποιος έπαιξε Uno και δεν το λάτρεψε; Η αγαπημένη συνήθεια όλων των ηλικιών, που έμπαινε πρώτο στη βαλίτσα των διακοπών. Εξασκεί τα παιδιά σε αριθμούς, χρώματα και σύμβολα με έναν τόσο διασκεδαστικό τρόπο και χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια.

Scrabble 

Εξίσου διαχρονικής αξίας είναι το Scrabble. Η μαγεία των λέξεων θα σας συναρπάσει. Ένα παιχνίδι για ευρηματικά μυαλά, με όρεξη να ανακαλύψουν τις πιο όμορφες λέξεις, μέσα από ένα συνονθύλευμα γραμμάτων. Challenge accepted!

Μάντεψε ποιος?

Who is who? Η παντομίμα σε όλο της το μεγαλείο! Είναι άκρως διασκεδαστικό ακόμα και για τους γονείς, αφού κάθε προσπάθεια μίμησης προκαλεί πολύ γέλιο!

Μυστήρια στο Πεκίνο

Ειδικά σχεδιασμένο για εκείνους, που έχουν φανταστεί κάποια στιγμή στην ζωή τους, τον εαυτό τους ως κατάσκοπο. Η αλήθεια είναι, πως έχει άλλη μαγεία ένα επιτραπέζιο μυστηρίου. Δίνει κίνητρα να σκεφτεί το μυαλό προς διαφορετικές κατευθύνσεις και διευρύνει την φαντασία. Όταν μάλιστα έχουν γίνει σοβαρά εγκλήματα και πρέπει να υπάρξει συνεργασία για να αποδοθεί δικαιοσύνη, η ομάδα πετάει!

Jungle Speed 

Αυτός με τα καλύτερα αντανακλαστικά κερδίζει! Απαιτεί γρήγορη σκέψη και δράση, ενώ ο ανταγωνισμός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κορυφώνεται.

Twister 

Θα δεθείτε σίγουρα μ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά και μεταξύ σας! Και μέσα σε όλο αυτό το μπλέξιμο, ένας μόνο θα νικήσει. Αυτός που θα ισορροπήσει! Κάτι παραπάνω από ένα απλό επιτραπέζιο, ιδανικό για εκείνους που δεν μπορούν να κάθονται. «Let’s twist again..»

Boom tip: Κάντε το καλύτερο δώρο στα παιδιά σας και αυτό είναι ο χρόνος σας. Ξέρετε ότι με αυτά τα επιτραπέζια και εσείς θα διασκεδάσετε, οπότε μη χάνετε χρόνο. Δεν θα βγείτε χαμένοι! Ή καλύτερα ας αφήσουμε το παιχνίδι να το κρίνει αυτό!

Από την Τζένη Μιχαηλίδη