Ακόμη μία κόρη για τον Mark Zuckerberg | Έγκυος για τρίτη φορά η σύζυγός του!

Μαρία Ιωαννάτου
Thu, 22/09/2022 - 11:00

Ο δισεκατομμυριούχος και συνιδρυτής των Meta Platforms, Mark Zuckerberg, και η σύζυγός του Priscilla Chan ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το τρίτο παιδί τους. Ο 38χρονος ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους και αποκαλύπτοντας παράλληλα το φύλο του μωρού.

«Πολλή αγάπη. Χαίρομαι που μοιράζομαι ότι η Max και η August θα αποκτήσουν μια αδερφούλα τον επόμενο χρόνο!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε την ανάρτηση:

Το love story του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 2003 και είναι παντρεμένο πάνω από μία δεκαετία. Ο γάμος τους έγινε στις 19 Μαΐου 2012, στην έπαυλη του Zuckerberg, ενώ την ίδια ημέρα γιόρτασαν την αποφοίτηση της συζύγου του από τη Σχολή Ιατρικής. Οι κόρες τους, Max και August, γεννήθηκαν το 2015 και το 2016 αντίστοιχα.

Δείτε εδώ τις celebrities που μας αιφνιδίασαν με τις εγκυμοσύνες τους

Μπορεί η Priscilla Chan να μην είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media, όμως ο Zuckerberg φροντίζει να κρατά ενημερωμένους τους followers του σε Facebook και Instagram, δημοσιεύοντας συχνά προσωπικές στιγμές με την οικογένειά του. Νωρίτερα φέτος, μοιράστηκε μια φωτογραφία που κρατιέται χέρι-χέρι με τη σύζυγό του με αφορμή τη 10η επέτειο του γάμου τους. 

Πόσο καλά γνωρίζετε τα ονόματα των παιδιών των Ελλήνων celebrities; Δείτε εδώ το quiz!