Beauty secrets: Τα holy- grail προϊόντα ομορφιάς αποκλειστικά για μαμάδες

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Sat, 28/03/2020 - 14:27

Για να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας σε όλα τα επίπεδα και να νιώθετε καλά εσωτερικά και εξωτερικά, πέρα από όλες τις mommy υποχρεώσεις σας, οφείλετε να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και στην περιποίησή σας. Γι’αυτό, τώρα που ο χρόνος βρίσκεται με το μέρος σας έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα πιο exclusive beauty προϊόντα!

Apivita Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας SPF30 για Σύσφιξη & Lifting - Αποχρωματισμός πανάδων

Η κρέμα αυτή ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ξυπνά τη νεότητα, αποχρωματίζει τις πανάδες, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και παράγεται από συστατικά 89% φυσικής προέλευσης. Τι άλλο λοιπόν, να ζητήσετε από μια κρέμα ημέρας;

boom apivita

Apivita Tissue Μάσκα Προσώπου για Σύσφιξη & Αίσθηση Lifting με μαστίχα

Υφασμάτινη μάσκα με σούπερ ενισχυμένο ορό με μαστίχα, αυξάνει την ελαστικότητα και την σφρηγιλότητα, ενώ παράλληλα απαλύνει την επιδερμίδα σας. Αφήστε την 10 λεπτά και η όψη σας θα είναι πιο νεανική από ποτέ.

boom apivita

Eesome Scrub προσώπου με εκχύλισμα ροδιού

Πέρα από το μεθυστικό του άρωμα, το απολεπιστικό gel απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντάς σας λεία και απαλή επιδερμίδα. Με κυκλικές κινήσεις δημιουργήστε έναν απαλό αφρό και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό και απολαύστε την ασύγκριτη απαλότητα. 

boom eesome scrub

Lierac Supra Radiance Yeux 

Και επειδή όλο το παιχνίδι κρίνεται από το βλέμμα και τα μάτια σας, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και αποκτήστε το απόλυτο προϊόν ενεργοποίησης λάμψης στο βλέμμα. Μετά από 14 ημέρες χρήσης θα αποκτήσετε πιο ξεκούραστη όψη και βλέμμα έξτρα φωτεινό. Το χρησιμοποιείτε ανελλιπώς πρωί και βράδυ.

boom lierac

Pharmasept Cleria Lift Effect Serum 30ml

Ενισχυμένος ορός προσώπου, με δραστικά συστατικά που χαρίζουν ανόρθωση, σύσφιξη και αίσθηση άμεσου lifting. Τον χρησιμοποιείτε κυρίως το βράδυ και δεν αμελείτε την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Άμεση ενυδάτωση, αύξηση της σφριγηλότητας και σημαντική μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

boom pharmasept

Frezyderm RECONSTRIA CREAM Κρέμα Αντιμετώπισης Ραγάδων

Αν έχετε γεννήσει πρόσφατα ή λόγω αυξομείωσης βάρους εμφανίστηκαν στο σώμα σας οι γνωστές ραγάδες, από τις οποίες θέλετε να απαλλαγείτε άμεσα, δοκιμάστε την αναπλαστική κρέμα Reconstria της Frezyderm. Είναι ό,τι πιο αποτελεσματικό έχουμε συναντήσει καθώς ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη. Επίσης, αναδομεί το κολλαγόνο και λειαίνει κατά πολύ την επιδερμίδα.

boom frezyderm reconstria

Little Secrets Botanical Sculpt Scrub

Με 11 φυσικά οργανικά συστατικά, αυτό το scrub σώματος θα το λατρέψετε! Με κόκκους σταφυλιού, έλαια πράσινου τσαγιού, φυκιών και άλλων ευεργετικών συστατικών, το μοναδικό αυτό προϊόν καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας και στις περιοχές που παρουσιάζουν πρόβλημα. Το δέρμα αποτοξινώνεται άμεσα, απομακρύνοντας μακριά τα νεκρά κύτταρα, δίνοντας ένα γερό boost από τα δραστικά φυσικά συστατικά.

boom little secrets scrub

Little Secrets Botanical Sculpt Candle

Είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο δεν το έχετε ξανασυναντήσει, καθώς αυτό το κερί μασάζ χρησιμοποιείται και ως λάδι κατά της κυτταρίτιδας. Με το που λιώσει, τα συστατικά που περιέχει, όπως αιθέρια έλαια ginger, εκχύλισμα σημύδας και κισσού διεισδύουν στο δέρμα, ενυδατώνοντάς το και θρέφοντας κάθε προβληματική περιοχή!

boom little secrets scrub

Eesome κρέμα χεριών με εκχύλισμα μανόλιας, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε

Δεδομένου ότι συχνά η ηλικία μας μπορεί να γίνει αντιληπτή από τα χέρια μας, δεν ξεχνάμε ποτέ να τα ενυδατώνουμε σωστά - ειδικά τώρα που τα ταλαιπωρούμε με τα τόσο συχνά πλυσίματα. Η πλούσια υφή της κρέμας χεριών eesome προστατεύει από την ξηρότητα ενώ το φανταστικό είναι ότι δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

boom eesome κρέμα χεριών

Και τώρα μάθατε τα μυστικά μας. Είστε έτοιμη για το απόλυτο ταξίδι περιποίησης;