Brad Pitt | H σοκαριστική ανάρτηση του 19χρονου γιου του για τη γιορτή του πατέρα: «Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια κόλαση»

Boom Team
Tue, 21/11/2023 - 10:45

Ολοένα και αυξάνονται τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα που θέλουν  τον Brad Pitt να έχει τις χειρότερες σχέσεις με τα 6 παιδιά του. Όλα ξεκίνησαν με ένα Insta Story που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail και στο οποίο ο 19χρονος Pax αποκαλεί τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό «απαίσιο άνθρωπο».

Instagram: @angelinajoliekl

«Δεν θα καταλάβεις ποτέ τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου»

Το συγκεκριμένο Story ανέβηκε ανήμερα της γιορτής του πατέρα το 2020 στο επίσημο Instagram account του Pax, του θετού γιου της Angelina Jolie και του Brad Pitt. Λίγο αργότερα, η ανάρτηση κατέβηκε, όμως η Daily Mail είχε προλάβει να την κρατήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ INSTA STORY ΤΟΥ PAX

Photo: Dailymail.com

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ@ν@... Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου, που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε...», έγραψε ο Pax, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για κακή σχέση του Brad Pitt με τα παιδιά του, που φουντώνουν τα τελευταία χρόνια.

 

Η υιοθεσία του Pax και οι βίαιες συμπεριφορές του Brad Pitt 

Η Angelina Jolie υιοθέτησε τον Pax σε ηλικία 3 ετών, το 2007, όταν εκείνος ήταν σε ορφανοτροφείο του Βιετνάμ. Έναν χρόνο αργότερα, το παιδί υιοθετήθηκε επίσημα και από τον Brad Pitt.

Το τελευταίο διάστημα, όπως λέγεται στα διεθνή media, τόσο ο Pax όσο και τα υπόλοιπα 5 παιδιά της οικογένειας έχουν πολύ κακές σχέσεις με τον μπαμπά τους, Brad Pitt. Χαρακτηριστικά, η κόρη του διάσημου ηθοποιού, Zahara, εισήχθη πριν μερικές ημέρες σε αδελφότητα στο κολέγιο όπου φοιτά και σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ανέφερε: «Το όνομά μου είναι Zahara Marley Jolie».

Οι αντιδράσεις αυτές δεν είναι αναίτιες αν λάβουμε υπόψη τις αποκαλύψεις της Angelina Jolie για κακομεταχείριση των παιδιών της από τον Brad Pitt κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό jet από την Ευρώπη, τον Σεπτέμβριο του 2016. Συγκεκριμένα, στα δικαστικά έγγραφα της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε η διάσημη ηθοποιός, αναφέρεται ότι ο Brad ήταν μεθυσμένος και εκτός ελέγχου κατά τη διάρκεια της πτήσης και, μάλιστα, φέρεται να προσπάθησε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους, αλλά και να χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο.