Boom Team
Fri, 26/07/2024 - 18:28
Διακοπές σημαίνει να απολαμβάνουμε το πρωινό μας χωρίς βιασύνη, γύρω από μεγάλα τραπέζια με χυμούς και φρουτένια, μοσχομυριστά κέικ όπως ένα Clafoutis με φράουλες και διάφορα berries! Bonjour à tous με μία πανεύκολη γαλλική συνταγή, γεμάτη χρώματα κι αρώματα!
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά | Χρόνος ψησίματος: 45 λεπτά | Συνολικός χρόνος: 1 ώρα | Μερίδες: 8-10 | Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Σκεύη/συσκευές: μπολ, μίξερ, πυρίμαχο σκεύος
Υλικά:
- 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μύλοι Αγίου Γεωργίου
- 40 γρ. αλεύρι Σίκαλης Μύλοι Αγίου Γεωργίου
- 570 γρ. mix φράουλες (κομμένες στη μέση), raspberries και blackberries
- 3 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη & 45 γρ. για το πασπάλισμα
- 15 γρ. αμύγδαλο φιλέ (προαιρετικά)
- 330 ml γάλα, πλήρες ή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά
- μαλακό βούτυρο, για την προετοιμασία του σκεύους ψησίματος
- ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
Διαβάστε την εκτέλεση εδώ!
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
- Site: alevri.com
- Facebook: alevri.com.gr
- Instagram: myloiagiougeorgiou
- Youtube: Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο, καλοκαιρινό τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας στο εξώφυλλο!