Dyson V12 Slim Absolute: Το απόλυτο "crash test" στη σκούπα που μου άλλαξε τη ζωή!

Μυρτώ Κάζη
Fri, 04/02/2022 - 17:26

Εργαζόμενη, μαμά, σύζυγος , αλλά not another desperate housewife! Αυτό ήρθε αμέσως στο μυαλό μου όταν έφτασε στα γραφεία μας η νέα Dyson V12 Slim Absolute. Και μαντέψτε… Το ίδιο σκέφτηκαν και τα υπόλοιπα κορίτσια –μαμάδες και μη– καθώς μαζευτήκαμε γύρω από αυτό το «θαύμα» της τεχνολογίας! Αμέσως μόλις τελειώσαμε το καθιερωμένο meeting της ημέρας, έκανα ένα σύντομο διάλειμμα για να την περιεργαστώ και τελικά δεν κατάφερα να μην υποκύψω στον πειρασμό να τη βάλω σε λειτουργία.

Η μεγαλύτερη καινοτομία αυτής της επαναφορτιζόμενης σκούπας, κατά τη γνώμη μου, και εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η κεφαλή καθαρισμού Laser Slim Fluffy που ανιχνεύει τα σωματίδια σκόνης που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι. Το πράσινο laser είναι τοποθετημένο με απόλυτη ακρίβεια στη σωστή γωνία, ώστε να είστε σίγουρες ότι κανένα σωματίδιο σκόνης δεν θα παραμείνει στις επιφάνειες.

Συνεχίζοντας να την περιεργάζομαι, ανακάλυψα τη λειτουργία Eco που παρέχει μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας για μεγαλύτερους καθαρισμούς. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όποιος μας γνωρίζει, θα μπορούσε εύκολα να μας χαρακτηρίσει ως το απόλυτα «πράσινο» γραφείο. Επιπλέον, με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να περιηγηθείτε στις υπόλοιπες λειτουργίες που διαθέτει, την Auto που προσαρμόζεται έξυπνα με τη βέλτιστη ισορροπία ισχύος και χρόνου λειτουργίας, και την Boost που έχει σχεδιαστεί για σύντομο, εντατικό καθαρισμό.

Στα ασυναγώνιστα assets της Dyson V12 Slim Absolute δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ότι ο κάδος χωρητικότητας 0,35 lt αδειάζει πανεύκολα χωρίς άγγιγμα, ενώ το φίλτρο και η ράβδος καθαρισμού Fluffy μπορούν να πλυθούν, ώστε να απομακρύνετε τη συσσωρευμένη σκόνη και να βοηθήσετε στη βελτιστοποίηση της απόδοσης της σκούπας σας.

Το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα δεν σας το έχω πει ακόμα… Μέσα σε ένα μόλις τέταρτο είχα σκουπίσει όλους τους χώρους του γραφείου –εύκολα και ξεκούραστα–  χωρίς να ελέγχω κάθε τρεις και λίγο το επίπεδο της μπαταρίας, η οποία έχει διάρκεια έως 60 λεπτά σε κανονική λειτουργία και 7 λεπτά σε λειτουργία μέγιστης ισχύος χωρίς να μειώνεται η απόδοση.

BOOM Note: Να σας πω κι ένα μυστικό; Φεύγοντας από το γραφείο την πήρα μαζί μου στο σπίτι για ένα σύντομο crash test και έμεινα έκπληκτη με το πόσο γρήγορα μαζεύει τις τρίχες της Μοάνα, χάρη στην κωνική βούρτσα καθαρισμού που διαθέτει αλλά και στη δυνατότητα μηχανοκίνητου καθαρισμού που είναι ό,τι πρέπει για το κρεβατάκι της!