FEVER TRAP | Κοιμηθείτε ήσυχα! Αν ανέβει ο πυρετός του παιδιού σας θα σας ειδοποιήσει το smartphone σας!

Μυρτώ Κάζη
Thu, 03/03/2022 - 14:12

Πόσες φορές αναρωτηθήκατε αν το παιδί σας έχει πυρετό, αν ανεβάσει πυρετό όσο κοιμάται, αν το θερμόμετρο δεν τοποθετήθηκε σωστά και δεν έδειξε τη σωστή θερμοκρασία ή αν απλά σας ξέφυγε ένα απότομο ανέβασμα πυρετού; Πόσες φορές ξενυχτήσατε πάνω από το μωράκι σας ή το παιδάκι σας κοιτώντας το και προσπαθώντας αρχικά με το χέρι σας στο μέτωπό του και στην πορεία με το θερμόμετρο ανά τακτά χρονικά διαστήματα να διαπιστώσετε αν ανέβασε πυρετό;

Ο πυρετός ταλαιπωρεί γονείς, παιδιά και μωρά όχι μόνο επειδή αποτελεί πλέον μία από τις πρώτες ενδείξεις της COVID-19 αλλά και επειδή ανεβαίνει συχνά απρόβλεπτα, ξαφνικά, χωρίς άλλες προειδοποιήσεις, ειδικά τη νύχτα που οι κουρασμένοι γονείς μπορεί να έχουν αποκοιμηθεί όσο κι αν θέλουν να ξαγρυπνήσουν δίπλα στο παιδί τους.

Ένα θερμόμετρο νέας γενιάς.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν, αν υπήρχε ένα ιατρικό «gadget», ένα θερμόμετρο νέας γενιάς, που θα μετρούσε τον πυρετό του μωρού ή του παιδιού σας όλο το 24ωρο και θα έστελνε τις θερμομετρήσεις στο κινητό σας;

Πώς θα σας φαινόταν αν τοποθετούσατε στη μασχάλη του παιδιού σας ένα μαλακό patch που θα σας ειδοποιούσε αμέσως μόλις ανέβει ο πυρετός του;

Το Fever Trap™ δεν είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το Fever Trap™ με την επιστημονική υπογραφή της INTERMED και των παραγωγών του ALGOFREN είναι ένα θερμόμετρο νέας γενιάς που μετράει κάθε δευτερόλεπτο τη θερμοκρασία του παιδιού σας -ενώ εσείς μπορείτε και να κοιμάστε- και σας ειδοποιεί όταν η θερμοκρασία ξεπεράσει τους βαθμούς που εσείς έχετε ορίσει.

Και το πιο σημαντικό; Με το Fever Trap™ κοιμούνται ήσυχα και τα μωρά ή τα παιδιά που είναι γνωστό σε όλους πως δεν απολαμβάνουν καθόλου τη διαδικασία της θερμομέτρησης ειδικά όταν είναι άρρωστα, ταλαιπωρημένα ή άυπνα.

HOW TO

ΒΗΜΑ 1:

Κατεβάστε την εφαρμογή, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και ρυθμίστε την ειδοποίηση θερμοκρασίας.

ΒΗΜΑ 2:

Συνδέστε το patch με το τηλέφωνό σας και τοποθετήστε το με τη μωβ πλευρά του κάτω από τη μασχάλη του μωρού ή του παιδιού σας.

ΒΗΜΑ 3:

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του πυρετού σε αληθινό χρόνο!

 

Πυρετικοί Σπασμοί

Όσοι γονείς έχουν βιώσει τη δύσκολη εμπειρία των πυρετικών σπασμών, δηλώνουν πως ξενυχτούν σε βάρδιες δίπλα στο παιδί τους προκειμένου να προλάβουν μια απότομη αύξηση της θερμοκρασίας που ενδεχομένως οδηγήσει σε επεισόδιο σπασμών. Το Fever Trap™  «υπόσχεται» να ξενυχτήσει για εσάς αυτές τις κρίσιμες νύχτες και να σας ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο ώστε να φροντίσετε αμέσως το μωράκι ή το παιδάκι σας χωρίς καθυστερήσεις.

GOOD TO KNOW

  • Το Fever Trap™ χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth 4.1 χαμηλής ενέργειας, για την ασφάλεια του μωρού σας και έχει έγκριση από τον FDA για νοσοκομειακή χρήση ακόμη και για μωρά από 29 ημερών.
  • Ο ευαίσθητος αισθητήρας εφαρμόζεται με το ειδικό αυτοκόλλητο στο δέρμα του μωρού ή του παιδιού, ανιχνεύει με κλινική ακρίβεια τη θερμοκρασία του παιδιού σας και στέλνει άμεσα την πληροφορία στο smartphone, για να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο.
  • Το patch είναι μαλακό και εύκαμπτο όσο το δέρμα του μωρού σας! Είναι βιοσυμβατό, χωρίς μόλυβδο, χωρίς BPA, με αδιαβροχοποίηση IP21.
  • Ο πυρετός είναι συνήθως αποτέλεσμα μιας λοίμωξης ιογενούς ή βακτηριακής αιτιολογίας παρά μιας σοβαρής ασθένειας και η έγκαιρη αντιμετώπισή του βοηθά το μωρό ή το παιδί να αισθανθεί καλύτερα. Έτσι η  έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση συμβάλλει στη μείωση της ανησυχίας και του φόβου που συχνά βιώνουν οι γονείς όταν το παιδί τους παρουσιάζει πυρετό.
  • Το Fever Trap™ επαναφορτίζεται στη βάση του για συνεχόμενη χρήση έως και 7 ημέρες. Με μία πλήρη φόρτιση το Fever Trap™ μπορεί να μας προσφέρει περισσότερες από 10.000 ακριβείς μετρήσεις!

Μια επένδυση για το παιδί σας. Αλλά και για εσάς.

Οι ανήσυχες νύχτες, το ξενύχτι των γονιών, η ατελείωτη αγωνία, οι συνεχείς θερμομετρήσεις που ταράζουν τα βρέφη και τα μωρά μόλις έλαβαν τέλος! Το θερμόμετρο νέας γενιάς Fever Trap™ ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σας προσφέρει εκείνη την «ανάσα ξεκούρασης» αλλά και την απόλυτη ασφάλεια τη στιγμή που τη χρειαζόσασταν.

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας ή κάντε κλικ στο https://www.fevertrap.com