Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Boom Team
Thu, 08/06/2023 - 17:42

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στο real.gr, το μωράκι γεννήθηκε χθες (7/6), με τον μπαμπά του παιδιού, Λευτέρη Χαρίτο, αλλά και πολλούς καλούς φίλους της Μαρκέλλας Γιαννάτου να είναι στο πλευρό της.

Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα Insta Story με τους αγαπημένους της ανθρώπους να ποζάρουν κρατώντας ένα μπαλόνι που έγραφε «Welcome little princess».

Instagram: @afromark

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και ο χωρισμός από τον Λευτέρη Χαρίτο

Τον περασμένο Μάρτιο η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της με ένα Insta Story και ποζάροντας με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα, την οποία χάιδευε μία φίλη της. Λίγες μέρες αργότερα, έγινε γνωστή η είδηση ότι η ηθοποιός αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον μπαμπά του μωρού της και επί 14 χρόνια σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο.

Instagram: @afromark
Instagram: @afromark

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life τότε, η απόφαση να αποκτήσουν παιδί ήρθε από κοινού, ωστόσο ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Μάλιστα, ο χωρισμός τους είχε ξαφνιάσει ακόμα και το φιλικό τους περιβάλλον.