Η Eva Mendes κυκλοφορεί το πρώτο της παιδικό βιβλίο

Μαρία Ροδίτη
Fri, 23/02/2024 - 12:16

Το πρώτο της παιδικό βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει η Eva Mendes, όπως αποκάλυψε η ίδια αποκλειστικά στο αμερικανικό PEOPLE. Ο τίτλος του είναι «Desi, Mami, and the Never-Ending Worries» και θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις 17 Σεπτεμβρίου, τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά.

Instagram: @evamendes

A motivational… true story

«Το βιβλίο Desi, Mami and the Never-Ending Worries είναι ένα γράμμα αγάπης στα παιδιά μου και στα δικά σας. Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι ένα μικρό κορίτσι, η Desi, που φοβάται τα τέρατα κάτω από το κρεβάτι της, αλλά τελικά θα ξεπεράσει τους φόβους της με τη βοήθεια της μαμάς της», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Το να μάθουμε πώς να εκπαιδεύουμε το μυαλό μας να δουλεύει για εμάς και όχι εναντίον μας είναι πιο εύκολο να το λέμε παρά να το κάνουμε. Στο σπίτι μου, και στης Desi, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις ατελείωτες ανησυχίες και αγωνίες που όλοι έχουμε, έτσι ώστε αυτές οι αρνητικές σκέψεις να μην κυριαρχήσουν».

Instagram: @evamendes

Το βιβλίο της Eva Mendes, το οποίο έχει εικονογραφηθεί από την Abbey Briant και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Macmillan Children’s Publishing Group, μιλά για το πώς μπορεί να ξεπεράσει τους φόβους του κάθε μέλος της οικογένειας, σε κάθε ηλικία. «Με έμπνευση από τα δικά μας βράδια με τις κόρες μου, η Desi και η Mami μαθαίνουν η μία από την άλλη να αντιμετωπίζουν τα τέρατά τους- είτε κάτω από το κρεβάτι, είτε μέσα στο κεφάλι», σημείωσε η 49χρονη star, η οποία έχει αποκτήσει 2 κόρες με τον Ryan Gosling.

Ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας: «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την προσωπική ιστορία μαζί σας. Είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένη που το βιβλίο μου θα κυκλοφορήσει στα Αγγλικά και στα Ισπανικά».