Η Golden Food Concept θα βρίσκεται στο BOOM Village με street food στην πιο healthy εκδοχή του!

Μαρία Ιωαννάτου
Thu, 08/06/2023 - 14:51

Η αντίστροφη μέτρηση για το BOOM Village by Zewa έχει ξεκινήσει και μικροί-μεγάλοι ανυπομονούμε για στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς και ατέλειωτου παιχνιδιού! Θέλετε να τερματίσετε στην πίστα survivor; Να παίξετε στο γιγάντιο ξύλινο jenga; Να βγάλετε βόλτα τον πελώριο δεινόσαυρο Ross, να ζωγραφίσετε σε καβαλέτα ή μήπως να φυτέψετε αρωματικά φυτά; Δεν πιστεύουμε να κουραστήκατε; Γιατί αυτά είναι μονό μερικά από τα διασκεδαστικά παιχνίδια που θα περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες του πιο καλοκαιρινού, οικογενειακού φεστιβάλ στον καταπράσινο κήπο του oJo City Escape!

Photo: Freepik

Κι επειδή διασκέδαση χωρίς φαγητό δεν γίνεται,  δύο vintage βανάκια της Golden Food Concept θα βρίσκονται εκεί για να χαρίσουν στα παιδιά την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για να συνεχίσουν το παιχνίδι τους! Η premium εταιρεία catering που σίγουρα θα έχετε συναντήσει σε κάποια από τις κοινωνικές εκδηλώσεις που έχετε παρευρεθεί, θα περιμένει μικρούς και μεγάλους με street food - το απόλυτο trend της εποχής - στην πιο healthy εκδοχή του αλλά και καφέ για τους γονείς!

BOOM Info: Η Golden Food Concept αποτελεί μια σύγχρονη boutique εταιρεία υπηρεσιών catering, που φέρνει αέρα ανανέωσης στις εκδηλώσεις του σήμερα με tailor-made εμπειρίες γαστρονομίας. Από δείπνα στο σπίτι με τους αγαπημένους σας μέχρι τον γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, η ομάδα της Golden Food Concept εγγυάται το πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, συνδυάζοντας ιδανικά εμπνευσμένες προτάσεις μενού, άριστη εξυπηρέτηση και επαγγελματική διαχείριση.

Το BOOM Village by Zewa θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου και υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.

Εσείς, κλείσατε τα εισιτήριά σας; Μπείτε τώρα στο viva.gr, διαλέξτε slot και κάντε την κράτησή σας!