Λερωμένα μπιμπερό, λεκέδες από φρουτόκρεμα, μασητικά πεσμένα στο πάτωμα... Μαμά μην τρομάζεις, σου έχουμε τη λύση!

Boom Team
Thu, 23/09/2021 - 17:43

Το γιατί οι λεκέδες από φρουτόκρεμα είναι τόσο επίμονοι και το πώς είναι δυνατόν όταν έχεις μωρό ο νεροχύτης να γεμίζει με άπλυτα σε χρόνο dt, είναι δύο ερωτήματα που θα μείνουν για πάντα στη σφαίρα του ανεξήγητου. Το σημαντικό εδώ βέβαια, δεν είναι να βρούμε την απάντηση αλλά τη λύση! Πώς θα πλένετε λοιπόν τα βρεφικά ρούχα αλλά και τα σκεύη του μωρού αποτελεσματικά αλλά και με ασφάλεια; Η Pharmasept έχει τον τρόπο. 

Σαλιάρες με λεκέδες από γάλα και φορμάκια γεμάτα φρουτόκρεμα, challenge accepted! Εξαιρετικά απαλό, το υγρό απορρυπαντικό Mild Laundry Detergent (1L) είναι ειδικά μελετημένο για τον καθαρισμό των βρεφικών ρούχων, ενώ χάρη σε ένα σύστημα 7 ενζύμων νέας γενιάς καθαρίζει αποτελεσματικά επίμονους λεκέδες σε λευκά ή χρωματιστά, στο πλυντήριο ή στο χέρι, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό; Περιέχει καθαριστικούς παράγοντες φυτικής προέλευσης, οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού, ειδικό μαλακτικό παράγοντα που βελτιώνει την απαλότητα των ρούχων και διευκολύνει το σιδέρωμα, και είναι 100% υδατοδιαλυτό, που σημαίνει πως δεν αφήνει επιβλαβή υπολείμματα στα ρούχα.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε; Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για χρήση από την 1η μέρα και φιλικό προς το υδάτινο περιβάλλον καθώς δεν περιέχει φωσφορικές και φωσφονικές ενώσεις.

BOOM plus: Είναι ιδανικό και για το πλύσιμο της μάσκας! Αρκεί να αναμείξετε 5L ζεστό νερό με 15ml Mild Laundry, να αφήσετε τη μάσκα να μουλιάσει για τουλάχιστον 5’ και στη συνέχεια να ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Αφού στεγνώσει καλά, τη σιδερώνετε και την αποθηκεύετε σε καθαρή σακούλα μέχρι την επόμενη χρήση.

Μπιμπερό, θηλές, δακτύλιους οδοντοφυΐας, βρεφικά πιάτα, ακόμα και τα παιχνίδια του μωρού μπορείτε να τα πλένετε με το απαλό υγρό απορρυπαντικό, Mild Dishwash Detergent (400ml), που είναι ειδικά μελετημένο για τον καθαρισμό των μπιμπερό και των βρεφικών σκευών. Είναι κατάλληλο για χρήση από την 1η μέρα, δερματολογικά ελεγμένο, 100% υδατοδιαλυτό για να μην μένουν επιβλαβή υπολείμματα στα βρεφικά σκεύη και φιλικό προς το υδάτινο περιβάλλον καθώς δεν περιέχει φωσφορικές και φωσφονικές ενώσεις.

Ήπιο μεν, αποτελεσματικό δε! Χάρη στους ήπιους καθαριστικούς παράγοντες φυτικής προέλευσης, τα ειδικά ένζυμα και το οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού,  απομακρύνει αποτελεσματικά υπολείμματα γάλακτος, κρέμας και χυμού από τα βρεφικά σκεύη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να το χρησιμοποιήσετε με ζεστό νερό, να πλύνετε προσεκτικά τα μπιμπερό, τις θηλές και τα σκεύη του μωρού και να ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό. 

BOOM plus: Με ουδέτερο pH 5,5, ήπιους καθαριστικούς και μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν απαλή την επιδερμίδα της μαμάς! 

Keep in mind! Μαμά και μπαμπά μην ξεχνάτε να αποθηκεύετε τα απορρυπαντικά σε σημεία που δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά

Pharmasept

Website: www.pharmasept.gr

Facebook: Pharmasept

Instagram: @pharmasept