Μαμάδες πρέπει να "γνωρίσετε" τώρα το TeleioPlayRoom!

Μυρτώ Κάζη
Mon, 23/03/2020 - 16:27
0 Comments

Είμαστε ενθουσιασμένες!! Η Μάρτζη Ανυφαντάκη, αυτό το πολυτάλαντο κορίτσι και μια υπέροχη μαμά, η ιδιοκτήτρια του TeleioParty.gr προχωρά στο νέο της φανταστικό βήμα! Το TeleioPlayRoom.gr !

Πρόκειται για το πιο φρέσκο ηλεκτρονικό κατάστημα με τα πιο τέλεια είδη για το παιδικό δωμάτιο! 

Χειροποίητα, ξύλινα ράφια που μετατρέπονται σε παιχνίδια. Λούτρινα ζωάκια που κρεμιούνται στους τοίχους. Φωτιστικά που παίζουν μουσική. Οικολογικές τσάντες που ενθαρρύνουν τα παιδιά να τακτοποιούν τα παιχνίδια τους. Δημιουργικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια για κάθε ηλικία. Χειροποίητες κούνιες για εσωτερικό χώρο με απίθανα υφάσματα. Κουβαδάκια παραλίας που διπλώνουν και δεν πιάνουν χώρο στην τσάντα σας. Snack Boxes κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν από την κατάψυξη έως και το φούρνο!  

Όλα τα Brands που θα βρείτε στις σελίδες του TeleioPlayRoom.gr είναι Ευρωπαϊκά και τα περισσότερα κρύβουν απο πίσω τους την ίδια ιστορία: Μια μαμά ή γονείς που ξεκίνησαν να σχεδιάζουν προϊόντα έχοντας στο μυαλό τους τα ίδια τους τα παιδιά! Αυτό σημαίνει πως έχουν φτιαχτεί με ασφαλή, πιστοποιημένα υλικά, προάγουν δεξιότητες και αναπτύσσουν ικανότητες, είναι καλαίσθητα και κυρίως κατασκευάστηκαν για να καλύψουν πραγματικές ανάγκες των παιδιών!

 

 

Η Μάρτζη αναζητά συνεχώς και επιλέγει όλα όσα θα ήθελε να είχε και η ίδια για το παιδικό δωμάτιο της κόρης της! Γι αυτό και στο TeleioPlayRoom.gr θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ομορφύνετε το παιδικό δωμάτιο αλλά και να περάσετε απολαυστικό χρόνο μέσα σε αυτό!

It is definitely BOOM Approved! 

E-shop: www.teleioplayroom.gr

Instagram @teleioplayroom.gr

Facebook: TeleioPlayRoom.gr