Ο πρωταγωνιστής της σειράς -φαινόμενο "You", Penn Badgley, έγινε μπαμπάς | Η συγκινητική εξομολόγηση της γυναίκας του για τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Tue, 22/09/2020 - 12:41
0 Comments

Τον λατρέψαμε ως Dan Humphrey στη σειρά των νεανικών μας χρόνων «Gossip Girl», και τώρα μισούμε να τον αγαπάμε ως Joe Goldberg στο guilty pleasure «You» του Netflix. Ο Penn Badgley φέτος ανέλαβε τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του, εκείνον του μπαμπά, αφού τον Αύγουστο του 2020 καλωσόρισαν με τη γυναίκα του, Domino Kirke, το πρώτο τους παιδί. 

boom penn badgley μπαμπάς
Φωτογραφία από το IMDB

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Kirke, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ξεχωριστή φωτογραφία και caption που μαρτυρούσε τη γέννηση του γιου τους. 

boom penn badgley μπαμπάς

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Kirke είχε ανακοινώσει επίσης την εγκυμοσύνη της στο Instagram μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα που μιλούσε για τις 2 προηγούμενες αποτυχημένες εγκυμοσύνες της. Στο κείμενο της έλεγε: "Στον δρόμο ξανά... η εγκυμοσύνη μετά την απώλεια είναι ένα άλλο πράγμα. Ύστερα από δύο αποβολές στη σειρά, ήμασταν έτοιμοι να τα παρατήσουμε. Σταμάτησα να εμπιστεύομαι το σώμα μου και ξεκίνησα να δέχομαι το γεγονός ότι τελείωσε. Ως βοηθός στον τοκετό, έχω δει και έχω ακούσει αρκετά. Θέλει πολλή προσπάθεια ώστε να αποσυνδέομαι με αγάπη από τις απώλειες στις οποίες ήμουν παρούσα και να ζήσω τη δική μου εμπειρία. Όταν ήμουν έγκυος στα 25, δεν ήξερα τίποτα. Δεν είχα κάποια στήριξη. Βούτηξα αγνοώντας εντελώς οτιδήποτε για τη γέννα και τα μυστήριά της. Τώρα, με 10 χρόνια εμπειρία, εκτιμώ την κοινότητα στήριξης και τη γνώση που έχω. Μας έχεις μάθει ήδη πώς να ζούμε το τώρα με έναν τρόπο που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, μικρό μου. Σ'ευχαριστώ!"

boom penn badgley μπαμπάς
Photo credit: Sylvain Gaboury - Getty Images

Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017. Η Kirke έχει ακόμη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση της, τον 10χρονο Cassius.