Ο Robert De Niro μόλις αποκάλυψε ότι απέκτησε το 7ο παιδί του!

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 10/05/2023 - 12:30

Ο Robert De Niro είναι περήφανος μπαμπάς επτά παιδιών! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ET Canada, ο 79χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά, καθώς συζητούσε μεταξύ άλλων για την ανατροφή των παιδιών και την τελευταία ταινία του με τίτλο "About My Father".

«Δεν μου αρέσει να επιβάλλω κανόνες και τέτοια πράγματα. Αλλά, μερικές φορές, δεν έχεις άλλη επιλογή. Οποιοσδήποτε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο. Πάντα θέλεις να κάνεις το σωστό για τα παιδιά σου και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 & 1 διάσημοι μπαμπάδες που λατρεύουμε να ακολουθούμε στο Instagram

Όταν η δημοσιογράφος Brittnee Blair τον ρώτησε για τα έξι παιδιά του, εκείνος τη διόρθωσε λέγοντας: «Επτά, στην πραγματικότητα. Μόλις απέκτησα ένα ακόμη μωρό», μοιράστηκε, αν και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μέλος της οικογένειας ή τη σύντροφό του.

Ο ηθοποιός έχει άλλα έξι παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του. Με την πρώτη του σύζυγο, Diahnne Abbott, είναι γονείς της 51χρονης Drena και του 46χρονου Raphael. Το 1995 απέκτησε τους δίδυμους Julian και Aaron, 27 ετών, με την πρώην σύντροφό του, μοντέλο και ηθοποιό Toukie Smith, ενώ έχει επίσης έναν γιο, τον 24χρονο Elliot, και μια κόρη, την 11χρονη Helen Grace, με την πρώην σύζυγό του Grace Hightower.