Οι Έλληνες celebrities εύχονται «καλή σχολική χρονιά» στα παιδιά τους | Δείτε τις φωτογραφίες

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 12/09/2022 - 10:33

Η νέα σχολική χρονιά είναι γεγονός για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς! Μια σχολική χρονιά διαφορετική, όμως τόσο ίδια με εκείνες προ κορωνοϊού, είναι αυτή που ξεκινά σήμερα, χωρίς μάσκες και self test, αλλά με περισσότερη ανεμελιά και αρκετή συγκίνηση - κυρίως για τους γονείς. Ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί Έλληνες celebrities που άφησαν -κάποιοι για πρώτη φορά- τα παιδιά τους στην είσοδο του σχολείου και τους ευχήθηκαν «καλή σχολική χρονιά» μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram.

Ετεοκλής Παύλου - Ελένη Χατζίδου

Πρώτη ημέρα στο σχολείο για τη μικρή Μελίτα και οι υπερήφανοι γονείς Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου δημοσίευσαν δύο φωτογραφίες της κορούλας τους στην είσοδο του σχολείου προσχολικής εκπαίδευσης Μικροδρόμιο, συνοδεύοντας τη δημοσίευση με ένα συγκινητικό κείμενο: «Πρώτη μέρα στο σχολείο. Παιδάκι μας... πόσο γρήγορα μεγαλώνεις... Δείξε μας τον κόσμο άγγελέ μου... μέσα απ' τα δικά σου μάτια θέλουμε μόνο να τον βλέπουμε».

 

Δούκισσα Νομικού

«Καλή αρχή στα παιδάκια μας! Καλή αρχή και σε εμάς τους γονείς αλλά και στoυς εκπαιδευτικούς», ευχήθηκε η Δούκισσα Νομικού, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πρωινό γεύμα της οικογένειας.

Φωτογραφία από @dutchesss_ (Instagram)

 

Αθηνά Οικονομάκου

Με ένα Instagram poll στο οποίο ρωτούσε τις μαμάδες followers της, αν έκλαψαν την πρώτη ημέρα του παιδιού τους στο σχολείο και μια φωτογραφία του γιου της, Μάξιμου, ευχήθηκε με τη σειρά της και η Αθηνά Οικονομάκου: «Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!!! Καλή δύναμη σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς που μας τα φροντίζουν αυτές τις δύσκολες πρώτες μέρες».

Φωτογραφία από @athinao1konomakou (Instagram)

Κατερίνα Παπουτσάκη

Τον 9χρονο γιο της, Μάξιμο, φωτογράφισε η Κατερίνα Παπουτσάκη λίγο πριν μπει στο σχολικό λεωφορείο για την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Η ηθοποιός συνόδευσε τη φωτογραφία με την ευχή: «Καλή σχολική χρονιά αγάπη μου».

Φωτογραφία από @katerina_papoutsaki (Instagram)

Κατερίνα Καραβάτου

Ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου, Αρίωνας, «Είναι πια πρωτάκι….!!!», όπως μας ενημέρωσε η υπερήφανη μαμά του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Δέσποινα Καμπούρη

Τη μικρή της κόρη, Έλενα, η οποία ξεκίνησε την Α' Δημοτικού, φωτογράφισε μέσα στο σχολικό λεωφορείο η η Δέσποινα Καμπούρη και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στο προφίλ της στο Instagram, συνοδεύοντάς το με μια καρδιά και ένα emoji που κλαίει.

Φωτογραφία από @despinakampouti (Instagram)