Όλγα Κεφαλογιάννη: "Η μητρότητα δεν έχει ηλικία" | Έγκυος σε δίδυμα η βουλευτής!

Boom Team
Tue, 11/05/2021 - 11:28

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της Μίνως Μάτσας, αφού σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν γονείς! 

boom-olga-kefalogianni

Ο "μυστικός" γάμος

Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστός ο γάμος του ζευγαριού, ο οποίος τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες. Η βουλευτής μοιράστηκε με τους Instagram followers της μια φωτογραφία, που εστίαζε στο νυφικό και στις βέρες στα χέρια του ζευγαριού."Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη", έγραψε στη λεζάντα ταγκάροντας τον Μίνωα Μάτσα. Όπως ήταν λογικό, ακολούθησε καταιγισμός ευχών στα σχόλια. 

boom-olga-kefalogianni

Οι καλεσμένοι

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τη Δευτέρα 3 Μαΐου παρουσία λίγων και εκλεκτών συγγενών και φίλων, σύμφωνα με τους περιορισμούς λόγω του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, την τελετή παρακολούθησαν μόνο οι δύο οικογένειες και οι κουμπάρες του ζευγαριού: η Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στην εξοχική κατοικία του συνθέτη στις Σπέτσες.

boom-olga-kefalogianni

Η εγκυμοσύνη

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως είναι έγκυος και ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

"Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα." δήλωσε χαρακτηριστικά. "Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει" είπε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μάλιστα, η OnTime αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι περιμένει δίδυμα. Σε λίγους μήνες λοιπόν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσας θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δυο παιδιά τους.

 

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε κάθε ευτυχία στο νεόνυμφο ζευγάρι!