Ολυμπία Χοψονίδου: Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τις έξι εγκυμοσύνες και οι αποβολές του παρελθόντος

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Thu, 08/04/2021 - 09:33
0 Comments

H σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη έκανε ένα Q&A στα Instagram Stories της απαντώντας στις ερωτήσεις των ακολούθων της. Μεταξύ άλλων, οι followers τη ρώτησαν αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας έπειτα από 6 εγκυμοσύνες. Κι εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε...

boom-olympia

«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια έγινε χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες, αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά»
boom-olympia
Η Ολυμπία Χοψονίδου πρόσθεσε: «Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά». Και της το ευχόμαστε κι εμείς!!!

boom-olympia

Στο ίδιο Q&A το πρώην μοντέλο αποκάλυψε ότι έχει αποβάλει 2 φορές στο παρελθόν. Ακόμα, στο ενδεχόμενο μιας 7ης εγκυμοσύνης, η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε πως θα χαιρόταν.