Pharmasept Heliodor: 100% φυσική προστασία από τον ήλιο για όλη την οικογένεια

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 11/07/2022 - 15:07

Η PHARMASEPT έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία με τη νέα καινοτόμα αντηλιακή σειρά Heliodor, η οποία μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τις ηλιόλουστες ημέρες ξέγνοιαστα. Συνδυάζοντας τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης με την αποτελεσματικότητα της επιστήμης, η κορυφαία εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων συνέθεσε όλα τα στοιχεία που την ξεχωρίζουν κι «έκλεψε» άλλη μία θέση στις καρδιές των καταναλωτών.

Την Τρίτη 21 Ιουνίου, εκπρόσωποι των media μεταξύ των οποίων και η ομάδα του BOOM, βρεθήκαμε στη λίμνη της Βουλιαγμένης για να γνωρίσουμε τη νέα, πρωτοπόρα σειρά Heliodor με το 100% φυσικό φίλτρο που προσφέρει άμεση αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς δρα αμέσως μετά την εφαρμογή με απόλυτη ασφάλεια.

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση 

Σε ένα ειδυλλιακό, καλοκαιρινό σκηνικό, απόλυτα εναρμονισμένο με το λανσάρισμα της νέας αντηλιακής σειράς Heliodor της PHARMASEPT, μάθαμε όλους τους λόγους που την καθιστούν την καταλληλότερη επιλογή για όλη την οικογένεια, ενώ το βίντεο της καμπάνιας μας έβαλε χωρίς δεύτερη σκέψη σε άκρως καλοκαιρινό mood.

Ολόκληρη η σειρά αντηλιακής προστασίας Heliodor της PHARMASEPT

3 λόγοι για να επιλέξετε τη σειρά Heliodor

  • Η νέα αντηλιακή σειρά Heliodor είναι πραγματικά φυσική, καθώς περιέχει αποκλειστικά και μόνο, ένα φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου σε non-nano μορφή, που αντανακλά τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο ασφαλή αντηλιακά φίλτρα.
  • Παράλληλα η 0% περιεκτικότητά του σε χημικά φίλτρα, οξείδιο του τιτανίου, σιλικόνες, αλκοόλη, Mineral oil, Petrolatum, Paraffin wax, Parabens, Phenoxyethanol και PEG, το κάνει κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Μάλιστα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και του θηλασμού.
  • Πέρα από τη φροντίδα της επιδερμίδας, η PHARMASEPT νοιάζεται και για τη φύση που συνεχώς μας χαρίζει απλόχερα όλα τα ευεργετικά στοιχεία της. Ακριβώς γι΄ αυτό, η σειρά Heliodor, δημιουργήθηκε με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις θάλασσές μας, καθώς διαθέτει βιοδιασπώμενη σύνθεση αλλά και eco-friendly συσκευασίες από ζαχαροκάλαμο, FSC ανακυκλωμένο χαρτί, με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.
Βρεφική αντηλιακή κρέμα SPF 50 & Παιδική αντηλιακή κρέμα SPF 50 από τη σειρά Heliodor της PHARMASEPT

Η σειρά είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία και διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων όπως αντηλιακό προσώπου & σώματος για ενήλικες, εξειδικευμένες αντηλιακές κρέμες προσώπου με αντιγηραντικές και κατά των πανάδων ιδιότητες, αλλά και προϊόντα αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pharmasept (@pharmasept)

BOOM Note: Η PHARMASEPT είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία. Δημιουργεί δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, με δράση, που διατίθενται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου. Απευθύνεται σε καταναλωτές όλων των ηλικιών, προσφέροντας φροντίδα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Όλες οι σειρές των προϊόντων είναι δερματολογικά ελεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

PHARMASEPT

Website: www.pharmasept.gr

Facebook: Pharmasept

Instagram: @pharmasept