Boom Team
Tue, 10/08/2021 - 15:07
Ποιος θα 'λεγε "όχι" σε ένα δροσιστικό παγωτάκι; Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας τη δική μας "μυστική" συνταγή για το υγιεινό, θρεπτικό, φρουτένιο nice-cream, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Το αγαπημένο μας σπιτικό παγωτό μπανάνα!
Θα χρειαστείτε:
- μερικές ώριμες μπανάνες
- γάλα της προτίμησής μας (αγελάδος/ βρώμης/ αμυγδάλου κ.λ.π)
- κομματάκια κουβερτούρας
- φυστικοβούτυρο χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Εκτέλεση:
- Κόβουμε τις μπανάνες σε μικρότερα κομμάτια και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Τοποθετούμε τα παγωμένα κομματάκια μπανάνας στο multi, προσθέτουμε λίγο γάλα (τόσο ώστε να ανακατευτεί πιο εύκολα το μείγμα).
- Βάζουμε τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε.
- Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ και αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον μία ώρα.
- Σερβίρουμε με λίγο φυστικοβούτυρο στην κορυφή.
BOOM Notes:
- Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο φρούτο (βλ. φράουλα, μάνγκο, καρπούζι)
- Feel free να προσθέσετε ό,τι σας αρέσει! Από ξηρούς καρπούς μέχρι μπισκότα.
- Μπορούμε να προσθέσουμε σιρόπι σοκολάτας, αλλά τότε ο παγωτό μας δεν θα είναι και το ίδιο "nice".