Στο Summer BOOM Village στο Anassa του Athens City Events είχε μεταξύ άλλων και μια συναρπαστική survivor πίστα… από όπου κανείς δεν ήθελε να φύγει!
O καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Μπασδαγιάννης και η φοβερή ομάδα It's all about playing έστησαν ένα challenge απαιτητικό, με εμπόδια αναρρίχησης, καταπέλτες, δίχτυα, ξύλινα παζλ, δυσεπίλυτους γρίφους... και πολλά άλλα!

Τίποτα δεν πτόησε όμως τους μικρούς survivors! Στον (επιτυχή) τερματισμό, τούς περίμενε το δίπλωμα survivor!
Τα παιδιά έτρεξαν, πήδηξαν, σκόραραν, υπερνίκησαν εμπόδια και απόλαυσαν ελεύθερο αλλά δομημένο παιχνίδι!
H δράση όμως δεν τελείωνε στην πίστα survivor! Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μπαλομαχίες, family cheerleading με φαντασμαγορικά Pom Pom και κορδέλες, αλλά και mini ποδόσφαιρο και μπάσκετ για μικρότερα παιδάκια περίμεναν τους μικρούς επισκέπτες. Το τελικό σκορ; Αμέτρητα χαμόγελα!

Το Summer BΟΟΜ Village στις 19, 20 και 21 Ιουνίου στο Anassa City Events στο Γουδή ήταν ένα τριήμερο χαράς, παιχνιδιού και γιορτής για μικρούς και μεγάλους! Stay tuned... ως το επόμενο!
Photos: Apostolis Platanias, Panos Mentzinis, BOOM team