Συγκλονιστικά παιχνίδια και βιωματικές δράσεις, πρωτότυπα workshops και σεμινάρια για μικρούς και μεγάλους, healthy street food και πολλά άλλα μας περιμένουν στο BOOM Village by Zewa, ένα μοναδικό στο είδος του διήμερο οικογενειακό φεστιβάλ που εγκαινιάζεται φέτος σε έναν χώρο παραμυθένιο στις 10 και 11 Ιουνίου, στο oJo City Escape, δίπλα στο Θέατρο Badminton, στο Γουδή.
Στην αρχή του καλοκαιριού και λίγο πριν φύγουμε για διακοπές, τίποτα δεν μας κρατάει πια στο σπίτι! Θέλουμε να παίξουμε, να τρέξουμε, να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, να εκτονωθούμε, να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες, και για όλα αυτά το BOOM Village by Zewa είναι ο απόλυτος προορισμός!
Ένα καταπράσινο πάρκο 5 στρεμμάτων, πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, με ψηλά δέντρα, ξύλινους πάγκους, μαξιλάρες, μεγάλες σκηνές, mini vans με healthy street food, ice cream bar και δεκάδες πρωτότυπες δραστηριότητες, σκανδιναβικού τύπου παιχνίδια, ζεν ατμόσφαιρα, συναρπαστικά workshops, πολύ κέφι, χορό και ενδιαφέροντα mini seminars για μικρούς και μεγάλους, μας περιμένει να ζήσουμε τις πρώτες δυνατές εμπειρίες του φετινού καλοκαιριού!
Τα μικρά παιδιά θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στη ζωγραφική σχεδιάζοντας στα καβαλέτα τους και θα διασκεδάσουν με ειδικά σχεδιασμένα μουσικοκινητικά παιχνίδια στη φύση...
Τα μεγαλύτερα παιδιά θα επιδοθούν σε survivor games, θα παίξουν με μεγάλα επιδαπέδια ξύλινα jenga, θα γίνουν για λίγο μικροί κηπουροί φυτεύοντας αρωματικά φυτά, θα συμμετάσχουν σε διαδραστικές δράσεις που θα συντονίζουν έμπειροι λογοθεραπευτές, θα δουν από κοντά έναν δεινόσαυρο, ενώ η επιστημονική ομάδα εξερευνητών που θα τον συνοδεύει, μέσα από χορό και παιχνίδια, θα τα ενημερώνει για την κλιματική αλλαγή.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας δεινόσαυρος στο BOOM Village; Ω ναι!! Είστε έτοιμοι για περιπέτεια;
Παράλληλα, στη διάρκεια του διημέρου, τεράστιες διάφανες φούσκες θα πετούν ακριβώς από πάνω μας, αγαπημένοι συγγραφείς θα μας περιμένουν σε ένα παραμυθένιο book corner, θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα σε... άλλη διάσταση πάνω σε φωτεινά τραπέζια και φυσικά να δοκιμάσουμε το πιο λαχταριστό, σπιτικό street food στην πιο healthy εκδοχή του. Είστε έτοιμοι για το πιο συγκλονιστικό family festival;
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς. Stay tuned @ boommag.gr!
Πότε; Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Ιουνίου
Πού; Στο Anassa City Events & oJo City Escape, έναν νέο χώρο στο Γουδή, κοντά στο Θέατρο Badminton.
Εισιτήρια: Το εισιτήριο για το BOOM Village by Zewa κοστίζει 7 € και πρέπει να αγοράσουν εισιτήριο και οι γονείς (ή οι συνοδοί) και τα παιδιά. Τα παιδιά κάτω των 2 ετών μπαίνουν δωρεάν. Μπορείτε να τα κλείσετε τώρα στο viva.gr πατώντας ΕΔΩ
Εσείς επιλέξτε μόνο σε ποιο slot θέλετε να έρθετε!
10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.
1.30 μ.μ. – 4.30 μ.μ.
5.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ.
Parking δωρεάν
Χρήσιμες πληροφορίες:
- Dress code: Ελαφρά ρούχα, οπωσδήποτε καπέλο και αντηλιακό.
- Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.
- Όλα τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς και όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται με την εποπτεία γυμναστών και υπευθύνων δράσεων.
- Νερό, αναψυκτικά και παγωτό θα διατίθενται δωρεάν καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου.
Μεγάλος Χορηγός: ZEWA