We are family! Η Nicole Kidman και o Keith Urban σε σπάνια εμφάνιση με τις κόρες τους στο κόκκινο χαλί

Μαρία Ροδίτη
Mon, 29/04/2024 - 10:35

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί πραγματοποίησαν οι κόρες του Keith Urban και της Nicole Kidman. Η 15χρονη Sunday Rose και η 13χρονη Faith Margaret βρέθηκαν το Σάββατο (27/4) στο Dolby Theatre του Hollywood και στο πλευρό της μαμάς τους, η οποία βραβεύτηκε με το AFI Lifetime Achievement Award για τη συνεισφορά της στον εμπλουτισμό της αμερικανικής κουλτούρας μέσω κινηματογραφικών ταινιών και τηλεόρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της και το «ευχαριστώ» στη μαμά της

A stylish family

Τόσο το ζευγάρι όσο και οι έφηβες κόρες του έλαμπαν μέσα στα εντυπωσιακά outfits τους και χάρισαν στον φωτογραφικό φακό μία από τις πιο σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες τους.

Η Nicole Kidman, ως τιμώμενο πρόσωπο, επέλεξε για τη βραδιά μία custom, χρυσή, sequined δημιουργία Balenciaga από τη συλλογή Fall 24, ο σύζυγός της, Keith Urban ήταν ένας πραγματικός gentleman μέσα στο μαύρο κοστούμι του και τα δύο κορίτσια τους έκαναν όλους τους παρευρισκόμενους να μιλούν για την ομορφιά και το στιλ τους.

Η Sunday Rose επέλεξε για την περίσταση ένα floral, strapless gown και η Faith ένα elegant κοραλλί φόρεμα, ενώ η ανιψιά της Nicole Kidman, Sybella Hawley, (σ.σ. είναι η κόρη της αδελφής της διάσημης ηθοποιού), προτίμησε ένα red dress με corset top και ντραπέ μεταξωτή φούστα.

Instagram: @lionviprelations

Love overload!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Nicole Kidman επαίνεσε τον Keith Urban και τις 2 κόρες τους, αναφέροντας ότι υπήρξε «τεράστια τύχη στη ζωή μου», και πρόσθεσε ότι «υπάρχει επίσης το πιο σημαντικό πράγμα, η αγάπη».

«Μεγάλη, μεγάλη αγάπη. Και μετά, εδώ ακριβώς, είναι η αγάπη της ζωής μου, και οι αγάπες της ζωής μου. Οι κόρες μου δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ξανά μαζί μου σε κόκκινο χαλί, απόψε ήταν η πρώτη τους φορά, οπότε είναι εδώ, η Sunday και η Faith», σημείωσε η 56χρονη star.

Η Kidman ανέφερε ότι η μητέρα της δεν παρευρέθηκε στο event, προσθέτοντας ότι «είπαν πως υπάρχει διαθέσιμο live stream για εκείνη και το παρακολουθεί, οπότε ελπίζω… Να γιατί αγαπώ την τεχνολογία. Και ο μπαμπάς μου που δεν είναι εδώ, αλλά τον νιώθω κάθε μέρα».

Μιλώντας μάλιστα αποκλειστικά στο αμερικανικό PEOPLE για το πώς είναι να έχει μία τέτοια στιγμή τις κόρες της στο πλευρό της, η διάσημη ηθοποιός είπε με χιούμορ: «Θα πρέπει να τις ρωτήσετε. Νομίζω ότι είναι… θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους καριέρα. Είναι εδώ για να με στηρίξουν, και είναι πολύ, πολύ υποστηρικτικές και απίστευτα τρυφερές».