Απολαμβάνουμε πραγματικά τη ζωή όταν όταν είμαστε συνειδητοποιημένοι και σε σταθερή επαφή με τις επιθυμίες μας. Ποιες επιθυμίες όμως; Τις δικές μας ή των άλλων; Ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσουμε τις πραγματικές μας επιθυμίες, να ενδυναμώσουμε τη ζωή μας και να γίνουμε εμείς η αλλαγή που επιθυμούμε. Πώς; Τι θα λέγατε να παρακολουθήσετε την ομάδα προσωπικής εξέλιξης 4D Dream Coaching (4D= coaching+mentoring+training+spirituality) με συντονίστρια τη Βίβιαν Σταμπέλου, που ξεκινά την Τετάρτη 23 Ιουνίου;
Για να έχετε μία πρώτη καλή, συνειδητή επαφή με τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε πως να δέχεστε τα δώρα της ζωής, προκειμένου να έρχονται κι άλλα! Τον δρόμο προς το όνειρο ανοίγει η Βίβιαν Σταμπέλου, 4D Dream Coach:
Η Βίβιαν έκανε μεγάλο δρόμο για να ανταμώσει και πάλι με τα όνειρα της και πλέον δεν τα αφήνει με τίποτα, φροντίζοντας να απολαμβάνει την σύνδεση της μαζί τους, σε καθημερινή βάση. Είναι ωραίο να ξαναβρίσκεις τα όνειρα σου και ακόμα ωραιότερο να τα ζεις και να τα τιμάς. Και όταν συναντηθείς πάλι μαζί τους, είναι τέτοια η χαρά σου που θες να την μοιραστείς με όλο τον κόσμο, να πάρεις έναν – έναν από το χέρι και να του δείξεις πως είναι όμορφο να ονειρεύεσαι, γιατί τα όνειρα δεν είναι ουτοπία.
Το πρώτο της κοινό ήταν οι συμμαθητές της στο νηπιαγωγείο, όπου την άκουγαν μετά προσοχής να αραδιάζει εμπνευστικούς λόγους και μεγαλόπνοα σχέδια με διάρκεια μερικών ωρών – όσο δηλαδή διαρκούσε η σχολική ημέρα. Μα δεν χρειάζεται παραπάνω, όταν ζεις εδώ και τώρα, όπως τα παιδιά, ούτε πριν ούτε μετά.
Ακολούθησε μία «εξωστρεφής» περίοδος αναζήτησης της αλήθειας με μία σειρά από ταξίδια και σπουδές, στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο LumièreII, στη Λυόν της Γαλλίας, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο επαγγελματικό τμήμα Μ.Μ.Ε. & Διαφήμισης, για να καταλήξει σε μία περισσότερο «εσωστρεφή» αναζήτηση μέσα από σπουδές σε Συμβουλευτική και Ψυχολογία στο Athenian College, Personal and Executive Coaching στο Kingston College και 4D Dream Coaching στη Dreamers’ Way.
Κάπως έτσι, ξεκίνησε και ένας μεγάλος κύκλος σπουδών στην αυτογνωσία, μία διαδρομή ζωής, μέρος της οποίας, είναι η μεγάλη της αγάπη το 4DDreamCoaching. Διότι τα όνειρα δεν είναι ουτοπία, τα όνειρα είναι η μόνη αλήθεια, η δική μας εσωτερική αλήθεια. Και όταν υλοποιούνται, ζούμε ευθυγραμμισμένοι με τις κλίσεις και τις επιθυμίες μας, και είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Τηλέφωνο: 6977247075
Έναρξη ομάδας: Τετάρτη, 23/6/2021
Ώρες διεξαγωγής: 20:00 – 22:00
Διάρκεια: 6 δίωρες ενισχυτικές συνεδρίες
Χώρος: The Art of Living (Αγία Παρασκευή – Εμπορικό Κέντρο Ηλιοτρόπιο)
Αξία επένδυσης στον εαυτό σας: 120€ + Φ.Π.A.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης