Φωτεινά τραπέζια, καθρέφτες εξερεύνησης, σκάλες αναρρίχησης και τραμπάλες έρχονται στο BOOM Village!

Μυρτώ Κάζη
Tue, 02/05/2023 - 13:43

Τη Ματίνα Καλανδάρογλου που "κρύβεται" πίσω από το φανταστικό brand "for kids" είμαστε σίγουροι πως τη γνωρίζετε (αν όχι, κάντε τώρα κλικ εδώ)!

Τα υπέροχα νέα είναι πως το for kids by Matina Kalandaroglou θα βρεθεί στο Boom Village by Zewa!

Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο σωστό συνεργάτη από τη Ματίνα για το φεστιβάλ που ετοιμάζουμε, καθώς ο ξύλινος εκπαιδευτικός εξοπλισμός του for kids, που είναι εμπνευσμένος από τις μεθόδους Montessori, Pickler, Reggio Emilia και Steiner είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε για να δημιουργήσουμε ένα ατελείωτο playground παιχνιδιού, ανακάλυψης και κεφιού για τους μικρούς καλεσμένους! 

Φωτεινά τραπέζια, καθρέφτες εξερεύνησης, σκάλες αναρρίχησης, τραμπάλες...και μια βαλίτσα με υλικά για πολύ αισθητηριακό παιχνίδι.

Το κάθε κομμάτι αυτού του εξοπλισμού οδηγεί τα παιδιά στο φανταστικό και πειραματικό παιχνίδι, καθώς είναι σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους… έτσι κι αλλιώς τα παιδιά πάντα μας εκπλήσσουν, βρίσκοντας ακόμα περισσότερους…  

Τα παιχνίδια απευθύνονται σε μωράκια από 8μηνών μέχρι 8+χρονών και σίγουρα τους γονείς και θα βρίσκονται στο BOOM Village by Zewa και τις δύο ημέρες και στα 3 slots της κάθε ημέρας! 

Εσείς πήρατε τα εισιτήριά σας;

Αγοράστε τα με ένα κλικ εδώ