Get summer ready with APIVITA BEE SUN SAFE!

Boom Team
Mon, 01/04/2024 - 11:18

Nέας γενιάς φυσικά αντηλιακά, βελούδινα γαλακτώματα και δροσιστικές κρέμες-gel είναι τα πρώτα που μπαίνουν στη βαλίτσα των διακοπών! Νότες από λευκά λουλούδια, βερίκοκο, περγαμόντο και θαλασσινό αλάτι. Με μια φράση, το ελληνικό καλοκαίρι αιχμαλώτισε η APIVITA στην καινοτόμο σειρά αντηλιακών που προστατεύει την επιδερμίδα και αγαπά τη φύση.

 

BEE SUN SAFE / BEE ECO CONSCIOUS
Τα αντηλιακά APIVITA BEE SUN SAFE:


• Είναι εμπλουτισμένα με το πολυδύναμο θαλάσσιο φύκος Laminaria Digitata και το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης της APIVITA, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση που διαρκεί και προστασία από τη φωτογήρανση.
• Έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με την προσέγγιση CLEAN BEAUTY, CLEAN OCEAN, είναι ασφαλή και φιλικά προς την επιδερμίδα και το περιβάλλον, και τηρούν τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης.
Προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία ευρέος φάσματος, καθώς δεν προστατεύουν μόνο από την UVA και UVB ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και από τις ακτίνες IR, που έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν βαθύτερα στην επιδερμίδα και να επιταχύνουν την εμφάνιση των πανάδων, όπως και από τις ακτίνες Blue Light, που προέρχονται από τον ήλιο και τις οθόνες κι επιταχύνουν την πρόωρη γήρανση.

ΒΟΟΜ ΝΟΤΕ: Τα μοναδικά σετ αντηλιακού κυκλοφορούν σε δύο pouches με πανέμορφα μοτίβα, ενώ το εξωτερικό τους ύφασμα είναι κατασκευασμένο από 100%
ανακυκλωμένα μπουκάλια.

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

APIVITA

Website: www.apivita.com

Facebook: TheApivitaExperienceStore & apivita 

Instagram: @apivita

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!