HomeGrass: Μεταμορφώνει τα σπίτια μας και αλλάζει την ψυχολογία μας

Μυρτώ Κάζη
Fri, 12/03/2021 - 10:56

Ο καιρός ανοίγει, οι περιορισμοί παραμένουν και αν κάτι μάθαμε από τη φετινή χρονιά είναι πως πρέπει να επενδύσουμε στο σπίτι μας. Αυτό φαίνεται πως σκέφτονται χιλιάδες καταναλωτές που αποφασίζουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους, επιλέγοντας τους εξαιρετικής ποιότητας τεχνητούς χλοοτάπητες της εταιρείας HomeGrass. Γιατί όμως να προτιμήσουμε έναν τεχνητό χλοοτάπητα, πώς θα τον καθαρίσουμε, τι συμβαίνει με τη βροχή, τον καυτό ήλιο, τα παιδιά και τα κατοικίδια; Η Αμαλία Κατζουράκη, ιδιοκτήτρια της εταιρείας, έχει όλες τις απαντήσεις!

boom_χλοοτάπητας

Κυρία Κατζουράκη, γιατί να επιλέξει μια οικογένεια τεχνητό χλοοτάπητα; Ποια πλεονεκτήματα έχει έναντι του φυσικού γκαζόν;

Ένα από τα πλέον σημαντικά πλεονεκτήματα του τεχνητού χλοοτάπητα είναι η ασφάλεια που παρέχει, καθώς είναι κατασκευασμένος από μη τοξικά, υποαλλεργικά υλικά. Ο δεύτερος λόγος αφορά τις ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησής του. Στη HomeGrass πιστεύουμε πως δεν υπάρχει πολυτιμότερος χρόνος από αυτόν που περνούν τα μέλη μιας οικογένειας μεταξύ τους. Επιλέγοντας τον τεχνητό χλοοτάπητα, οι γονείς κερδίζουν χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες ποιοτικές στιγμές με τα παιδιά τους! Και βέβαια, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στην υψηλή αισθητική του. Ο μαγικός τρόπος με τον οποίο το προϊόν αυτό μεταμορφώνει τον εξωτερικό χώρο μιας κατοικίας γεμίζει με ενθουσιασμό μικρούς και μεγάλους!

boom_χλοοτάπητας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του τεχνητού γκαζόν για μια οικογένεια με κατοικίδιο;

Το τεχνητό γκαζόν της HomeGrass είναι η ιδανική επιλογή για τα χνουδωτά μέλη της οικογένειάς μας! Η ανθεκτικότητα των ινών στην έντονη χρήση και το εύκολο καθάρισμα της επιφάνειας καθιστούν σαφές γιατί οι περισσότεροι pet owners επιλέγουν τον τεχνητό χλοοτάπητα για την αναμόρφωση του χώρου τους.

Πώς αντιδρά ο τεχνητός χλοοτάπητας στις ακραίες καιρικές συνθήκες; Στον καυτό ήλιο και τη δυνατή βροχή;

Ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι ένα υλικό προορισμένο για εξωτερικούς χώρους. Η τεράστια ανθεκτικότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου (UV) εξασφαλίζει πως το χρώμα θα παραμείνει αναλλοίωτο για πολλά πολλά χρόνια. Όσον αφορά τη βροχή, οι τρύπες που βρίσκονται στη βάση του χλοοτάπητα επιτρέπουν την αποστράγγιση του νερού χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

Πώς καθαρίζεται λοιπόν;

Πρόκειται για μια πολύ εύκολη διαδικασία, η οποία χωρίζεται σε δύο στάδια: Καταρχάς, με μια σκληρή βούρτσα, μια πλαστική τσουγκράνα ή έναν φυσητήρα μπορούμε να απομακρύνουμε τη σκόνη ή τα φύλλα που συγκεντρώνονται στην επιφάνεια και να επαναφέρουμε τις ίνες. Το δεύτερο στάδιο αφορά περιπτώσεις όπου θέλουμε να πλύνουμε τον χλοοτάπητα, ώστε να απομακρύνουμε ανεπιθύμητες ουσίες ή λεκέδες. Χρησιμοποιώντας νερό σε συνδυασμό με ένα ήπιο απορρυπαντικό, μπορούμε να καθαρίσουμε εύκολα και γρήγορα το σημείο που επιθυμούμε.

boom_χλοοτάπητας

Ποιες ποικιλίες θα βρούμε στη HomeGrass;

Ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για το οποίο είμαστε περήφανοι στη HomeGrass είναι η δυνατότητα που έχουμε σαν εταιρεία να καλύπτουμε πλήρως τις ποικίλες προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών μας! Στη συλλογή μας διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα προϊόντων, ικανοποιώντας έτσι τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Στη HomeGrass θα βρει κανείς το προϊόν που αναζητά γνωρίζοντας και επιλέγοντας ανάμεσα στις εξής, μοναδικές ποιότητές μας: Smart, Spring, Elegance, Ultimate, Superior.

Μιλήστε μας για το φανταστικό Sample Box.

Κατανοούμε πλήρως πως, για να αγοράσει κάποιος συνθετικό χλοοτάπητα, πρέπει πρώτα να δει και να αγγίξει το προϊόν. Ακριβώς για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε το Special Sample Box και είμαστε πολύ περήφανοι! Πρόκειται για ένα πολυτελές κουτί με ολόκληρη τη συλλογή της HomeGrass συνοδευόμενο από ένα smart guide με οδηγίες για το πώς να «ζωντανέψετε» τον τεχνητό χλοοτάπητα και να τον δείτε στην κανονική του μορφή.

Smart, Spring, Elegance, Ultimate ή Superior; Τι να επιλέξει κανείς και γιατί;

Κάθε ποικιλία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Διαφορετικό χρώμα, ύψος, απαλότητα, πυκνότητα... Οι ιδιαιτερότητες του εκάστοτε χώρου κι οι ανάγκες και οι προτιμήσεις των ιδιοκτητών του είναι οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην τελική επιλογή.

Η HomeGrass με 3 λέξεις αντιπροσωπεύει…

• Την αισθητική

• Το πράσινο

• Την πολυτέλεια

 

Με βαθιά γνώση και εμπειρία γύρω από τα χαρακτηριστικά και τα πραγματικά οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα, η HomeGrass δημιουργεί έναν κόσμο ασφάλειας, πολυτέλειας και ξεγνοιασιάς, επιτρέποντας στους γονείς να προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για το παιχνίδι των μικρών τους ηρώων.

boom_χλοοτάπητας

HomeGrass

Διεύθυνση: Οδός Μυρρινούντος, Θέση Μερέντα, Μαρκόπουλο Μεσογαίας

Τηλέφωνα: 2299025021, 2299049471

Email: info@homegrass.gr

Website: www.homegrass.gr

Facebook: Homegrass

Instagram: @homegrass_greece 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο ανοιξιάτικο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!

 

boom_χλοοτάπητας