Let’s go for the Gold | Η σειρά της CYBEX που εμπιστεύονται όλοι οι up-to-date γονείς

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 01/04/2024 - 11:25

Μέγιστη ασφάλεια, εξαιρετική ποιότητα, πολυτέλεια και σύγχρονο design. Η σειρά Gold της CYBEX συνοψίζει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που αναζητούν οι up-to-date γονείς για τη μετακίνηση των παιδιών τους, και εγγυάται τις πιο όμορφες κι ανέμελες βόλτες.

 

Balios S Lux: Welcome to urban life!

Shopping therapy, βόλτα στο πάρκο ή κυριακάτικο brunch; Το νέο Balios S Lux της CYBEX καλύπτει κάθε ανάγκη σας, καθώς διαθέτει σύστημα ταξιδίου με 4 διαφορετικές επιλογές μεταφοράς σε ένα μόνο πλαίσιο και είναι συμβατό με τα βραβευμένα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου της CYBEX, με το Cot S και το αναπαυτικό Cocoon S. Το προηγμένο σύστημα ανάρτησης για ανεμπόδιστες βόλτες στους δρόμους της πόλης, η εργονομική ανάκλιση σε οριζόντια θέση και η νέα βελτιωμένη ζώνη που ρυθμίζεται με ένα τράβηγμα, το καθιστούν ιδανική επιλογή.

Gazelle S: All-in-One

Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και το ιδανικό καρότσι πρέπει να προσαρμόζεται αναλόγως, όπως το νέο Gazelle S της CYBEX που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε περισσότερους από 20 διαφορετικούς συνδυασμούς. Εξαιρετικά συμπαγές, πλήρως συμβατό με όλα τα βραβευμένα βρεφικά καθίσματα της CYBEX, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σύστημα ταξιδίου εκτός αυτοκινήτου. Ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό μηχανισμό ασφαλείας one-pull harness, που σας επιτρέπει να ασφαλίζετε γρήγορα και εύκολα το παιδί στο καρότσι, με μία μόνο κίνηση, μέσα σε δευτερόλεπτα.

BOOM Note: Είναι κατάλληλα από τη γέννηση έως περίπου 4 ετών (μέγιστο βάρος 22 κιλά) και διατίθενται στην υπέροχη, genderless και άκρως ανοιξιάτικη απόχρωση Almond Beige.

 

The safest rides… from Birth to Teen!

CLOUD G i-Size
Κατάλληλο από 0 έως περίπου 24 μηνών (40-87 εκ., μέγιστο βάρος 13 κιλά)

Με πλήρως εργονομική οριζόντια θέση, καινοτόμο σύστημα κυκλοφορίας του αέρα, μηχανισμό περιστροφής 180° για εύκολη επιβίβαση ή αποβίβαση και Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (L.S.P.) για 15% μεγαλύτερη ασφάλεια.

PALLAS G i-Size 
Κατάλληλο από >15 μηνών έως 12 ετών (76-150 εκ., μέγιστο βάρος 50 κιλά)

Η ρυθμιζόμενη ασπίδα πρόσκρουσης μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών στον αυχένα κατά 40%, ενώ το καινοτόμο σύστημα εξαερισμού και το ύφασμα με 3D διχτυωτή ύφανση βελτιώνει την αναπνευσιμότητα μέχρι και κατά 6 φορές.

SIRONA G i-Size
Κατάλληλο από περίπου 3 μηνών έως 4 ετών (61-105 εκ., μέγιστο βάρος 19 κιλά)

Τοποθετείται με φορά προς τα πίσω, εξασφαλίζοντας έως και 50% υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας. Διαθέτει μηχανισμό περιστροφής 360° για εύκολη επιβίβαση και
αποβίβαση, και καινοτόμο σύστημα κυκλοφορίας του αέρα για μεγαλύτερη άνεση.

SOLUTION G i-Fix
Κατάλληλο από περίπου 3 έως 12 ετών (100-150 εκ., μέγιστο βάρος 50 κιλά)

Το πατενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο διασφαλίζει ότι το κεφάλι του παιδιού παραμένει σε σταθερή θέση, ενώ η πλευρική προστασία σε περίπτωση σύγκρουσης προσφέρει ασφάλεια και υποστήριξη για χρόνια.

 

CYBEX

Website: www.cybex-online.com

Facebook: @cybexGR

Instagram: @cybex_global

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο, ανοιξιάτικο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε

online πατώντας στο εξώφυλλο!