Οι Beckhams γιόρτασαν τα γενέθλια της Victoria με άκρως οικογενειακές φωτογραφίες και εντυπωσιακά looks

Μαρία Ροδίτη
Mon, 22/04/2024 - 11:59

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το Σάββατο (20/4) η Victoria Beckham. Η σχεδιάστρια μόδας έγινε 50 ετών και διοργάνωσε το πιο λαμπερό πάρτι σε club του Λονδίνου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολλοί Χολιγουντιανοί stars, όπως ο Tom Cruise, η Eva Longoria, ο Jason Statham με την αγαπημένη του, Rosie Huntington-Whiteley, καθώς και οι Spice Girls.

Στο πλευρό της Victoria ήταν, φυσικά, και τα μέλη της οικογένειάς της – ο σύζυγός της, David Beckham, η κόρη τους Harper και οι 3 γιοι τους: ο Brooklyn, ο Romeo, και ο Cruz. Μάλιστα, πόζαραν όλοι μαζί, λίγο πριν την έναρξη των εορτασμών, γεμίζοντας το feed μας με τις πιο χαριτωμένες family λήψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Έλλη Στάη θα γίνει γιαγιά για τρίτη φορά!

Instagram: @victoriabeckham

The super chic squad

Πρώτη η Victoria Beckham δημοσίευσε στο Instagram τις πιο όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Ανυπομονώ να γιορτάσω με τους φίλους και την οικογένειά μου. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ». Αμέσως μετά, ο 21χρονος Romeo κοινοποίησε το ίδιο post, σημειώνοντας: «Σας αγαπώ όλους».

Οι άντρες της οικογένειας επέλεξαν black & white σύνολα για την περίσταση, αφήνοντας την εορτάζουσα να λάμψει και να ξεχωρίσει μέσα στο sheer, mint green gown της. Όσο για τη 12χρονη Harper Seven; Εντυπωσίασε με το off-white, maxi slip dress της αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι ακολουθεί σταθερά τα βήματα της elegant μαμάς της.