Το σπίτι του Winnie the Pooh υπάρχει! Μπορείς να μείνεις αρκεί να μην πειράξεις τα βάζα με το μέλι!

Μαρία Ιωαννάτου
Thu, 16/09/2021 - 12:28

Πώς θα σας φαινόταν να μείνετε για ένα βράδυ στο σπίτι του Winnie, του αγαπημένου αρκούδου της παιδικής μας ηλικίας, και να απολαύσετε χαλαρές βόλτες στο «Δάσος των Εκατό Στρεμμάτων» μαζί με την οικογένειά σας; Αν είστε τυχεροί μπορεί να συναντήσετε και τον αφελή αλλά πολύ φιλικό και συμπονετικό Winnie μαζί με την παρέα του!

Φωτογραφία από Airbnb / Henry Woide

Ο εικονογράφος Kim Raymond «ζωντάνεψε» το σπίτι του εμβληματικού χαρακτήρα της Disney και οι θαυμαστές του μπορούν να κλείσουν μια διαμονή με μόλις 105 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Φωτογραφία από Airbnb / Henry Woide

Το χαριτωμένο σπίτι βρίσκεται στο δάσος Ashdown της Αγγλίας, το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για τον συγγραφέα A.A. Milne, και περιλαμβάνει χαρακτηριστικές αναφορές στο πρωτότυπο παραμύθι του Winnie the Pooh. Απλώς κοιτάξτε την παιχνιδιάρικη ταπετσαρία! Ακόμη και η πόρτα έχει την κλασική επιγραφή "Mr. Sanders", ενώ στα ντουλάπια της κουζίνας υπάρχουν τεράστια δοχεία με μέλι.

Φωτογραφία από Airbnb / Henry Woide

Το Bearbnb, όπως ονομάζεται, μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερις επισκέπτες οι οποίοι από την πλευρά τους, θα πρέπει να τηρήσουν μερικούς αυστηρούς κανόνες:

  • Κρατάμε τα χέρια μας μακριά από τα δοχεία του μελιού!
  • Μπορείτε να πάρετε όσους υπνάκους θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας!
  • Απαγορεύονται τα κατοικίδια (εκτός αν πρόκειται για τον Roo το καγκουρό!)
  • Απαγορεύεται το κάπνισμα, καθώς θα αναστατώσετε τις μέλισσες!

 

Φωτογραφία από Airbnb / Henry Woide

«Ο Winnie αγαπήθηκε από τις οικογένειες σε όλο τον κόσμο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παγκόσμια υπεύθυνη φιλοξενίας της Airbnb, Catherine Powell. «Φέτος, τα πρωτότυπα βιβλία του γιορτάζουν την 95η επέτειό τους. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε το κλασικό έργο του A.A. Milne;».

Είναι πραγματικά, όπως θα έλεγε και ο Pooh, το τέλειο μέρος για να μην κάνετε τίποτα!

Πηγή: popsugar.com