Trixie | Παιδικά αξεσουάρ βγαλμένα από όνειρο!

Boom Team
Mon, 07/09/2020 - 00:00

Γνωρίστε τη βέλγικη εταιρεία Trixie, που εδώ και πάνω από 10 χρόνια αιχμαλωτίζει την παιδική φαντασία, δημιουργεί eco-friendly μοναδικές συλλογές, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των παιδιών, και σχεδιάζει με πολλή φροντίδα αξεσουάρ απλά στη χρήση, παιχνιδιάρικα, βγαλμένα από παιδικό όνειρο! 

Backpack Mrs Rabbit: Η πρώτη τσάντα του παιδιού σας οφείλει να του μείνει αξέχαστη! Να είναι όμορφη, άνετη και εύκολη στη χρήση, ακριβώς όπως αυτή.

boom-hmhb

Mr Lion 350 ml: Ποιο παιδί δεν θέλει ένα χρωματιστό μπουκάλι με το αγαπημένο του ζωάκι;

boom-hmhb

Πετσέτα με κουκούλα Mrs Elephant: Αμέσως μετά το μπανάκι χρειάζεται μια απαλή αγκαλιά, και η Mrs Elephant από οργανικό πετσετέ ύφασμα είναι η πλέον κατάλληλη!

boom-hmhb

Κουδουνίστρα για τον καρπό Mr Polar Bear: Ό,τι πιο χαριτωμένο! Όσο το μωρό σας κουνάει τα χεράκια του, διασκεδάζει ή και νανουρίζεται με τους ήχους που κάνει η κουδουνίστρα.

boom-hmhb

Σετ φαγητού Mrs. Flamingo: Για να φάνε τα παιδιά το φαγητό τους, θέλουν να ακούσουν ένα όμορφο παραμύθι. Και αυτό το σετ φαγητού από μπαμπού αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης για να του εξιστορείτε κάθε φορά και μια καινούρια ιστορία!

boom-trixie
Βρείτε τη συλλογή της Trixie στο Milkshakes and Dreams

Website: www.milkshakesanddreams.com | Instagram @milkshakesanddreams

Happy Mommy Happy Baby

Facebook: @happymommyhappybaby.gr | Instagram: @trixie.baby

 

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να ξεφυλλίσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!