μαμά

Category: μαμά
boom
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
μαμά
Όσα βιβλία κι αν έχεις διαβάσει, όσο κι αν έχεις συζητήσει με φίλους και γνωστούς, όσο προετοιμασμένη κι αν είσαι για την ημέρα που θα φέρεις στον κόσμο το παιδί σου, απλώς δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το συναίσθημα που θα νιώσεις όταν το κρατήσεις για πρώτη φορά στην αγκαλιά σου.
νέα μαμά
Ξέρατε πως το γνωστό σε όλους μας life coaching μπορεί να βοηθήσει τις μαμάδες να απολαύσουν τη μητρότητα, όχι μόνο ως μια νέα φάση ζωής, αλλά και ως μια εξαιρετική περίοδο για την προσωπικότητα και την εξέλιξή τους; Η σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης
νέα μαμά
Είμαστε σίγουροι ότι έχετε τις καλύτερες προθέσεις να υποστηρίξετε τη φίλη, τη συνάδελφο ή το μέλος της οικογένειάς σας που μόλις έγινε μαμά.
μαμά
Από τη στιγμή που θα χτυπήσει το πρωινό ξυπνητήρι, τρέχεις όσο πιο γρήγορα μπορείς απ’ τη μία γραμμή τερματισμού στην άλλη. Από την προετοιμασία για το σχολείο, πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, μέχρι το γραφείο.
μαμά
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μητρότητα είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, σωστά; Πώς αντιμετωπίζουμε λοιπόν τις δύσκολες καταστάσεις; Γελώντας με την ψυχή μας!
μαμά
Πόσο απερίγραπτα δύσκολη είναι η εμπειρία της μητρότητας. Πόση αγωνία, πόσο φόβο, πόσα διλήμματα, πόσες τύψεις, πόσες ματαιώσεις φέρνει!
μαμά
Η Κέλλυ Σώκου είναι μαμά ενός πρόωρου κοριτσιού, μιας μικρής-μεγάλης «μαχήτριας» που γεννήθηκε στις 31 εβδομάδες κι έγινε ολόκληρη κοπέλα! Ξέρει όμως από πρώτο χέρι, πως είναι και η ίδια μαχήτρια, όπως κι όλες οι μαμάδες που γεννούν πρόωρα, γι' αυτό και έχει κάτι να τους πει...