παιδί

Category: παιδί
boom
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
παιδί
Τη στιγμή που η πόρτα του σπιτιού ανοίγει και το -κουρασμένο ας το παραδεχτούμε- παιδάκι σας μπαίνει και πάλι στο σπίτι του, το μυαλουδάκι του κάνει μερικές υπέροχες χημικές εκρήξεις!
παιδί
Είμαι καλή μαμά; Όποια από εμάς πει πως δεν κάνει αυτή τη σκέψη, ξανά και ξανά, σαν ενοχλητικό ρεφρέν από αυτά που σου κολλάνε, λέει ψέματα. Ναι, οι ενοχές και αμφιβολίες μάς γεννιούνται μαζί με το παιδί.
παιδί
Πρώτη μέρα στο σχολείο, όλα καινούρια, όλα διαφορετικά. Ο δάσκαλος, το κουδούνι, τα θρανία, οι κανόνες, η τάξη, τα παιδιά.
γιατρός
Είναι πηγή ζωής και απαραίτητος για την πρόσληψη της πολύτιμης βιταμίνης D. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο όμως, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, όχι μόνο στα βρέφη και τα νήπια, αλλά και στα μεγαλύτερα παιδιά και τους έφηβους.
παιδί
Όλα τα παιδιά είναι γεμάτα ζωντάνια· έτσι πρέπει να είναι. Υπάρχουν όμως κάποια που ξεχωρίζουν σαν σουπερνόβα στο διάστημα, σαν φωτεινές σβούρες που ξεχειλίζουν από ενέργεια. Τρέχουν και σκαρφαλώνουν και χοροπηδούν και μιλούν ασταμάτητα και τραγουδούν όλη μέρα.
χαμόγελο του παιδιού
Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», και αυτό το τόσο δύσκολο Πάσχα υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία,
παιδί
Η συγκλονιστική ιστορία ενός δίχρονου αγοριού που έσωσε την οικογένειά του από τις φλόγες κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες... Ήταν νωρίς το πρωί όταν το σπίτι του Nathan και της Kayla Dahl στο Τέξας τυλίχτηκε στις φλόγες.