διαγωνισμός babylino

Category: διαγωνισμός babylino
διαγωνισμός babylino
Με αφορμή την καμπάνια αισιοδοξίας «My first Christmas», που τρέχουμε με την Babylino Sensitive, ετοίμασα ένα βίντεο στο YouTube channel
διαγωνισμός babylino
Όταν έχεις περάσει μία ακόμα νύχτα άγρυπνη, με το μικρό σου να ξυπνάει κάθε δύο-τρεις ώρες, έχεις την αίσθηση ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα.
διαγωνισμός babylino
Κι αν σου λέγαμε, νέα μαμά, ότι μια μέρα θα σκέφτεσαι με νοσταλγία τους άγρυπνους πρώτους μήνες μετά τον τοκετό, όταν τα μάτια και ολόκληρο το σώμα σου πονούν από την κούραση και το μυαλό σου κυριεύεται από τις αγωνίες της μητρότητας; Ίσως τώρα δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, αλλά είναι γεγονός.
διαγωνισμός babylino
Έτσι κι αλλιώς όλες οι μαμάδες είστε υπέροχες, συγκλονιστικές, μοναδικές μα και τόσο διαφορετικές...
διαγωνισμός babylino
Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας και την καμπάνια αισιοδοξίας των Babylino Sensitive με τίτλο «Babylino Mother's Day»,
διαγωνισμός babylino
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ευτυχίας που είναι στις 20 Μαρτίου, τα Babylino Sensitive πραγματοποιούν μια καμπάνια αισιοδοξίας με τίτλο «Babylino Happiness Tips», θυμίζοντάς μας πως υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι
διαγωνισμός babylino
Η φράση «η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα» μάλλον δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τα ίδια τα παιδιά. Τα παιδιά που, με την αγνή τους καρδιά, χωρίς δεύτερες σκέψεις, τακτικές και παρασκήνιο, χαίρονται την κάθε στιγμή της ζωής τους με όλο τους το είναι.