κατοικίδιο

Category: κατοικίδιο
Pets
Μπορεί μέχρι τώρα να νομίζατε πως το δύσκολο κομμάτι στην υιοθεσία ενός σκύλου ήταν το να αποφασίσετε ποιος από τους χνουδωτούς φίλους είναι εκείνος που θα γυρίσει μαζί σας στο σπίτι, όμως σκεφτήκατε ποτέ ποιο θα είναι το όνομά του; Ας βγουν τα ψηφοδέλτια και τα υποψήφια ονόματα μπροστά γιατί από
Pets
Πρώτη φορά διακοπές με τον τετράποδο καλύτερό σας φίλο; Διαβάστε προσεκτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι.
κατοικίδιο
Θα είναι η καλύτερη έκπληξη e-v-e-r! Όμως, είναι πραγματικά έτοιμη η οικογένειά σας να υποδεχτεί ένα νέο, τετράποδο μέλος;
kupata
Τα ζώα μπορούν να μας εκπλήξουν με τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους! Όμως, αυτό που κάνει αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι στην πόλη Μπατούμι της Τζώρτζια είναι κάτι που πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί!
Home & Food
Σύσσωμη η ομάδα του BOOM επικροτεί τη νέα και διαρκώς ανερχόμενη τάση, που δείχνει πως όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι παίρνουν μαζί τον σκύλο τους στη δουλειά!
κατοικίδιο
Κατόπιν οικογενειακής ψηφοφορίας και ατελείωτων συζητήσεων η απόφαση υπήρξε ομόφωνη! Το κατοικίδιο έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από όλα τα μέλη της επιτροπής όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν αμφίβολο. Γάτα ή σκύλος; Ιδού η απορία.