θεατρικές παραστάσεις για παιδιά

Category: θεατρικές παραστάσεις για παιδιά
Culture
Μα είναι δυνατόν να λείπει ένα κομμάτι από τον ουρανό;!
Culture
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η εταιρεία ΜΕΘΕΞΙΣ παρουσιάζουν το νέο μιούζικαλ του Τάσου Ιωαννίδη, «Λάχανα και Χάχανα - Ο Καλός μου Εαυτός» από τον Οκτ
Culture
Η επιτυχημένη υπερπαραγωγή «Όλιβερ Τουίστ» επιστρέφει για 2η χρονιά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τον Οκτώβριο 2022, με έναν ανανεωμένο 20μελή θίασο εξαιρετικών ηθοποιών.
το αγόρι στο θεωρείο
Το Εθνικό Θέατρο καλεί ξανά τους μικρούς του φίλους στην Κεντρική Σκηνή για να ταξιδέψουν και να συνομιλήσουν μέσα από το μαγικό κόσμο του θεάτρου.
θεατρικές παραστάσεις για παιδιά
Είτε χιονίσει είτε όχι, γνωρίζουμε πως θα κάνει πολύ κρύο σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο. Ευτυχώς, έχουμε πολλές επιλογές για online δραστηριότητες, από καθηλωτικές θεατρικές παραστάσεις μέχρι εργαστήρια χειροτεχνίας. Ξύστε τις ξυλομπογιές σας, ετοιμάστε τα υλικά σας και δημιουργήστε!
παιδικό θέατρο
Μπορεί τα θέατρα να παραμένουν κλειστά, ωστόσο οι μικροί θεατρόφιλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φαντασμαγορική παράσταση «Βουτιά στη Βυθούπολη» από την άνεση του σπιτιού τους! 
θεατρικές παραστάσεις για παιδιά
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα κάναμε μια βόλτα στις παιδικές θεατρικές σκηνές και ξεχωρίσαμε πέντε παραστάσεις με εκπαιδευτικό περιεχόμενο που θα δώσουν σε γονείς και εκπαιδευτικούς αφορμές και ιδέες για συζήτηση και σκέψη….
θεατρικές παραστάσεις για παιδιά
Όταν αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο ακολουθεί αργία, έχετε έναν ακόμη λόγο να «γεμίσετε» το πρόγραμμά σας με βόλτες και δημιουργικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.